Red Class Wood privacy deur met frame en slot: Diverse breedtes

Brede Red Class Wood privacy tuindeur met metalen frame van Tuindeco. Geschaafde planken van 1,6 cm dik en 14 cm breed.
Red Class Wood privacy deur met frame en slot: Diverse breedtes

Beschikbaarheid: 2-9 werkdagen

De privacy tuindeur Red Class Wood met metalen frame en RVS inbouwslotset is leverbaar in 3 breedtes. De tuinpoort van Tuindeco is 195 cm hoog en u kunt kiezen uit de breedtes 90, 100 en 120 cm. De geschaafde Red Class Wood planken zijn 1.6 cm dik en 14 cm breed en zijn vastgezet met RVS schroeven.

Wist u dat Red Class Wood tot wel 4 maal langer zijn fraaie kleur behoud dan douglas lariks en dat de geselecteerde planken eerst kunstmatig worden teruggedroogd en daarna pas geschaafd. Dit resulteert in een heel stabiele en maatvaste plank met een zeer glad oppervlak.

De ogen en duimen worden meegeleverd. Hang de privacy Red Class Wood lariks tuindeur met metalen frame aan hardhouten palen. Uiteraard is het hout afkomstig uit PEFC gecertificeerde bossen. 

Voorraad: 2-9 werkdagen
Merk: Tuindeco
Keurmerk: PEFC
Basismateriaal: Red Class Wood
RVS: Ja
Bijzonderheden: Inclusief metalen frame en RVS slot

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1950   

 

Afhalen

GLS*

Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€95

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€125

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1950    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

 Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten