Mix & Match verticaal 2.0 x 2.5 x 180 cm. Type: Aluminium geanodiseerd boven-, en onderregel (3st)

Zelf een aluminium schutting samenstellen? Koop uw Mix en Match schutting van Elephant bij de online dealer.

Beschikbaarheid: 2-9 werkdagen

3850
Deze aluminium geanodiseerd onder- en bovenregel van het merk Elephant Exclusive zijn noodzakelijk als u een verticale modulaire schutting gaat bouwen uit de mix & match serie. De boven- en onderregel hebben een afmeting van 2 x 2.5 x 180 cm en zijn gemakkelijk op maat in te korten. De set bestaat uit 2 onder- en bovenregels en een binnenprofiel. Wanneer u de mix & match verticale schutting plaatst, dient u eerst de onder- en bovenregel in tekorten op 166,5 cm en de binnenprofiel op 170 cm. Daarna plaatst u de palen op de bovenregel afstand, waarna u de binnenprofiel in de onderregel op de afstandhouders in de paal legt. De lamellen dient u eerst op 169.8 in te korten, om hierna op de onderregel te plaatsen. U eindigt met de bovenregel en zet deze vast met de montageclips. Voor een schutting van 174 cm heeft u 12 schuttingdelen nodig, dus 6 sets.
Gewicht: 2
Voorraad: 2-9 werkdagen
Merk: Elephant
Keurmerk: GRS, FSC
Basismateriaal: Aluminium
RVS: N.v.t.
Bijzonderheden: Nee

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1950   

 

Afhalen

GLS*

Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€95

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€125

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1950    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

 Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten