Mix & Match Horizontaal 2.0 x 2.5 x 180 cm. Type: Aluminium geanodiseerd boven-, en onderregel (2st)

Zelf een aluminium schutting samenstellen? Koop uw Mix en Match schutting van Elephant bij de online dealer.

Beschikbaarheid: 2-9 werkdagen

1750
Deze aluminium geanodiseerd onder- en bovenregel van het merk Elephant Exclusive zijn noodzakelijk als u een horizontale modulaire schutting gaat bouwen uit de mix & match serie. De boven- en onderregel hebben een afmeting van 2 x 2.5 x 180 cm en zijn gemakkelijk op maat in te korten. Voor het plaatsen van de mix & match horizontaal, plaatst u eerst de palen met een aftand van de onderregel. Daarna vult u het scherm met de desgewenste lamellen en eindigt u met de bovenregel. Anodiseren gebeurt door middel van een elektrolytische behandeling. Hierdoor wordt de oxidelaag hard, poreus en slijtvast.
Gewicht: 2
Voorraad: 2-9 werkdagen
Merk: Elephant
Keurmerk: GRS, FSC
Basismateriaal: Aluminium
RVS: N.v.t.
Bijzonderheden: Nee

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1950   

 

Afhalen

GLS*

Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€95

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€125

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1950    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

 Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten