Horizontaal Fiberdeck Hera-decorelement 30 x 175 cm Type: Boston

Fiberdeck antraciet decorelement hera horizontaal speciaal voor de Boston palen. Bestel uw aluminium Fiberdeck Hera decorelement nu bij de erkende dealer.

Beschikbaarheid: 2-9 werkdagen

9800

Dit fraaie 30 cm hoge en 175 cm lange horizontale Hera decorelement hoort bij de Boston composiet schutting van Fiberdeck. Het element is even hoog als twee WPC schuttingplanken van Fiberdeck. het aluminium element is antraciet gepoedercoat. Het speelse karakter van dit Boston Hera element geeft uw schutting een exclusief uiterlijk. Het wordt uiteraard geleverd met de benodigde begin-, en eindprofielen, een verbindingsprofiel en een afwerkprofiel zodat het perfect in de aluminium Boston palen past.

Gewicht: 4
Voorraad: 2-9 werkdagen
Merk: Nee
Keurmerk: Nee
Basismateriaal: Aluminium gepoedercoat
RVS: N.v.t.
Bijzonderheden: Antraciet

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1950   

 

Afhalen

GLS*

Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€95

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€125

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1950    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

 Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€125,-

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten