Houten schutting Grenen 180 x 180 cm Type: 21

Carpgarant Tuinschutting van grenenhout in de maat 180 x 180 cm met RVS schroeven. Onderdeel van de hout-beton bouw lijn.

Beschikbaarheid: 2-9 werkdagen

9350

Dit geïmpregneerde grenen tuinscherm kan worden geplaatst in het hout-beton systeem van CarpGarant of gebruikt worden als een gewone schutting.

De schutting is 180 cm hoog en 180 cm lang en is opgebouwd uit 21 geschaafde planken. De planken zijn geïmpregneerd, waardoor u er jarenlang plezier van zult hebben!

Wanneer u de schutting i.c.m. beton wil plaatsen, begint u met 1 onderplaat van beton waar vervolgens dit houten tuinscherm op plaatst.

Optioneel kunt u er nog een betonnen afwerklijst over plaatsen. De grenen tuinschermen worden met speciaal beslag door de palen heen vastgezet. Uiteraard verkopen wij ook de CarpGarant beslagsets. LET OP: Deze schutting is niet mogelijk in combinatie met de rotsmotief onderplaten.

Gewicht: 12
Voorraad: 2-9 werkdagen
Merk: Carpgarant
Keurmerk: FSC
Basismateriaal: Grenen
RVS: Ja
Bijzonderheden: Voor houtbetonbouw systeem

Er zijn helaas geen handleidingen beschikbaar voor dit product.

Heeft u toch vragen? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1950   

 

Afhalen

GLS*

Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€95

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€125

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1950    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

 Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten