Houten schutting Grenen 150 x 180 cm Type: Betonbouw 21

Carpgarant Tuinschutting van grenenhout in de maat 150 x 180 cm met RVS schroeven. Onderdeel van de hout-beton bouw lijn.

Beschikbaarheid: 2-9 werkdagen

8900

Dit geïmpregneerde grenen tuinscherm kan worden geplaatst in het hout-beton systeem van Carp Garant. De schutting is 150 cm hoog en 180 cm lang en opgebouwd uit 21 geschaafde planken voor extra privacy. (de foto is van een 180 cm hoog scherm maar is verder identiek behalve de hoogte) De planken zijn geÏmpregneerd waardoor u er jarenlang plezier van zult hebben.

Dit scherm is alleen te combineren met 2 smalle onderplaten rabat houtmotief - of rotsmotief smal. De schutting plaatst u tussen de palen en wordt bevestigd met de speciale bevestigingssets. U werkt de schutting netjes af met bijbehorende afdeklijsten in zowel hout als beton.

Enkele eigenschappen van dit geÏmpregneerde vuren tuinscherm:

- Duurzaam,

- 21 planken,

- RVS geschroefd,

- 150 cm hoog.,

- 180 cm lang.

Gewicht: 12
Voorraad: 2-9 werkdagen
Merk: Carpgarant
Keurmerk: PEFC
Basismateriaal: Grenen
RVS: Ja
Bijzonderheden: Voor houtbetonbouw systeem

Er zijn helaas geen handleidingen beschikbaar voor dit product.

Heeft u toch vragen? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1950   

 

Afhalen

GLS*

Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€95

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€125

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1950    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

 Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten