ThermoWood gevelbekleding grenen 26 x 139 mm Type: Enduro S

Modern, strakke gevelbekleding van Felix Wood is gemaakt van duurzame themisch gemodificeerd grenen hout. Bestel gemakkelijk en snel online.
ThermoWood gevelbekleding grenen 26 x 139 mm Type: Enduro S

Beschikbaarheid: Op voorraad

Enduro S (single) gevelbekleding van Felix Wood is vervaardigd uit thermisch gemodificeerd (TMT) Fins grenen. Door het TMT-warmteproces wordt minder duurzaam hout duurzamer en komt er weinig kromtrekking voor. Het hout is teruggedroogd naar 8% houtvocht. Enduro heeft een dikte van 26 mm en de Enduro S heeft een werkende breedte van 131 mm, voorzien van mes en groef.

Thermisch behandeld hout is vrij van chemicaliën, rot niet en bevat geen conserveringsmiddelen. Het thermisch gemodificeerde hout van FelixWood is niet belastend voor het milieu en de gezondheid. Het komt uit duurzaam beheerde bossen, is recyclebaar en heeft een lange levensduur. Enduro-gevelbekleding is volledig milieuvriendelijk met een ecologische voetafdruk van 3 kg CO2/m2.

Het grenen heeft een duurzaamheidsklasse 2 volgens DIN 350 & DIN 355 norm, wat betekent dat het ongeveer 20 jaar meegaat. Het hout is voor 99,9% resistent tegen alle houtaantastende schimmels. Onder invloed van zonlicht ontstaat een mooie zilvergrijze tint.

U kunt de Enduro S gebruiken als gevelbekleding of een schutting waarbij de palen niet zichtbaar zijn. Hierdoor krijgt uw schutting een strakke, moderne uitstraling met een uniform geheel. De grenen delen zijn eenvoudig te monteren dankzij de mes- en groefverbinding. Gebruik RVS schroeven om ze vast te zetten op hardhouten palen. Raadpleeg de producthandleidingen hieronder voor meer informatie.

Voorraad: Nee
Merk: FelixWood
Keurmerk: PEFC
Basismateriaal: Thermisch gemodificeerd Grenen
RVS: Nee
Bijzonderheden: Thermo Wood®

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1950   

 

Afhalen

GLS*

Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€95

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€125

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1950    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

 Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten