Hardhouten Jatoba Rhombus 21 x 55 x 2700 mm, Type: open gevelbekleding

Exclusieve duurzame Rhombus latten voor gevelbekleding en schuttingen. Uniek in Nederland.

Beschikbaarheid: 2-9 werkdagen

5750
Op zoek naar een open gevelbetimmering van Rhombus hardhout? Deze rhombus gevelbekleding van Jatoba van onze leverancier Elephant is 21 mm dik en 55 mm breed. De lengte van de hardhouten gevellatten zijn 270 cm lang. De planken worden per 3 stuks verpakt vandaar de prijsstelling De geschaafde planken zijn als een "wiebertje" dus een beetje schuin gezaagd. Dit geeft een strak design als u de planken op de gevel monteerd. Bij voorkeur op hardhouten latten en een dampwerende folie. Gebruik bij voorkeur altijd RVS schroeven. Jatoba is een hardhoutsoort uit Brazilie met een schitterende tekening en een dipe rood/oranje kleur. Maar let op: De inhoudsstoffen lopen bij een regenbui uit de planken waardoor de planken grijs wordt. Dit kunt u makkelijk tegengaan door er de hardhouten Elephant olie op aan te brengen. De levensduur is ongeveer 15 jaar. Dus de prijs is voor 3 planken,.
Gewicht: 12
Voorraad: 2-9 werkdagen
Merk: Tuinhoutcentrale
Keurmerk: FSC
Basismateriaal: Hardhout
RVS: N.v.t.
Bijzonderheden: Rhombus

Er zijn helaas geen handleidingen beschikbaar voor dit product.

Heeft u toch vragen? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1950   

 

Afhalen

GLS*

Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€95

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€125

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1950    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

 Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten