Composiet Fiberdeck lamel 2.1 x 16 (15) x 178 cm. Type: Boston Dark Grey Modern

WPC Ultrashield Fiberdeck® lamel voor de modulair systeem van Felix Clercks type Multi Grey Dark Modern. Nu verkrijgbaar bij Tuinhoutcentrale.nl

Beschikbaarheid: 2-9 werkdagen

1700

De ultrashield moderne composiet schuttingplanken voor het Fiberdeck® Boston stapelschutting systeem zijn er in twee kleuren waaronder deze fraaie MultiGrey Dark kleur. De Multi Grey planken hebben een triple profiel, waardoor de schutting een moderne uitstraling krijgt. De lamellen zijn 21 mm dik en 160 mm breed met een werkende breedte van 150 mm. De Fiberdeck® WPC Multi Grey lamellen zijn voorzien van een mes en groef verbinding, zodat de planken netjes in elkaar passen. De grijze composiet planken zijn daarnaast geborsteld waardoor het ook als hout aanvoelt.

Voor een schutting van 180cm hoog heeft u 12 planken nodig. Monteer de Boston Fiberdeck® planken tussen in de aluminium gepoedercoate palen uit deze serie. Voor 1 scherm heeft u één begin-, en één eindprofiel, één set verbindingsstukken en de palen en paalkap nodig. Voor extra stevigheid adviseren wij u om een stabiliseringsset mee te bestellen. Deze bestaat uit 4 metalen strips en deze schuift u in iedere derde plank. Hierdoor krijgt uw Fiberdeck® schutting extra stevigheid.

Fiberdeck® Ultrashield Technologie

In tegenstelling tot traditionele WPC-producten, zijn onze Ultrashield terras- en schermprofielen omhuld met een beschermende laag die geen houtaandeel bevat. Door de zuivere PE laag aan de buitenzijde worden veel problemen, die zich gebruikelijk voordoen bij WPC en hout voorkomen:

*Geen verkleuring als gevolg van UV, zelfs bij gedeeltelijke overkapping zal geen kleurverschil optreden.

*Geen aanhechting van vuil; reinig de vloer zoals uw binnenvloer en klaar.

*Hardnekkige vlekken, zoals de resten van een barbecue reinigt u met de minste inspanning, zelfs rode wijn of vetvlekken laten geen "blijvende herinneringen" achter.

De Boston Multi Grey Dark Modern heeft de perfecte menghouding van 60% hout en 40% kunststof/kleurstof en toevoegingen en zorgt voor de perfecte combinatie van duurzaamheid en stabiliteit. u kunt deze planken gewoon met de hogedruk spuit reinigen.

Hier een filmpje met de uitleg over de plaatsing van de Fiberdeck® Boston schutting en kijk hier voor een een uitleg hoe u de planken vertikaal kunt plaatsen. 

Gewicht: 4
Voorraad: 2-9 werkdagen
Merk: Nee
Keurmerk: GRS, FSC
Basismateriaal: Wood Plastic Composite (WPC)
RVS: N.v.t.
Bijzonderheden: Nee

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1950   

 

Afhalen

GLS*

Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€95

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€125

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1950    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

 Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten