Composiet zelfbouwset Teak Antraciet. Type: Forte

Composiet zelfbouwset van Elephant, bestaande uit 4 kaders (2x 180 cm, 2x 90cm) en 3 schuttingdelen. Kleur teak antraciet.

Beschikbaarheid: Leverbaar 2-9 werkdagen

14500
Dit WPC composiet-teak tuinscherm uit de forte serie van Elephant, wordt als doe-het-zelfpakket aangeleverd. De set is bedoeld om een "pas-deel" te maken. Het composiet laat zich met iedere zaag zeer gemakkelijk zagen. De set wordt geleverd met 2 antraciet gepoedercoate aluminium kaders van 180 cm lang, 2 kaders van 90 cm lang en 3 teak composiet schuttingdelen van 180 cm lang en 3 cm dik. Uiteraard worden de hoekverbindingsstukken en de zelftappende schroeven ook meegeleverd. U kunt hier een pasdeel mee maken van maximaal 90 cm breed. Monteer de Forte schuttingen aan composiet palen of aluminium palen met het speciale hoekbeslag van Elephant. Ook deze zijn te koop in onze webshop.
Gewicht: 35
Voorraad: Leverbaar 2-9 werkdagen
Merk: Elephant
Keurmerk: GRS, FSC
Basismateriaal: Wood Plastic Composite (WPC)
RVS: Ja
Bijzonderheden: Gepoedercoat frame

Er zijn helaas geen handleidingen beschikbaar voor dit product.

Heeft u toch vragen? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 10 werkdagen, tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 10 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 10 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1750

     

 

Afhalen

GLS

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€39,95

€69,95

België - Vlaanderen

Gratis

€57,95

€94,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1750 

     

 

Afhalen

Bestelbus-klein

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten