Composiet tuindeur recht 90 x 180 cm. Type: Basic Teak

Basic teak composiet (wpc) tuindeur van het merk Elephant. Bestel nu uw complete composiet schutting bij www.tuinhoutcentrale.nl.

Beschikbaarheid: Leverbaar 2-9 werkdagen

17500
Goedkope tuindeur gemaakt van duurzaam composiet. Deze teak tuinpoort is de goedkoopste uit de Elephant lijn. Wanneer u op zoek bent naar een goedkope Elephant tuindeur, dan is dit een mooie keuze. Let op: deze deur wordt exclusief beslag, maar inclusief deurstopper geleverd. Het beslag is ook verkrijgbaar in de webshop. U kunt natuurlijk ook zelf bijpassend beslag aanschaffen. Voor de 'Basic' composiet lijn van Elephant geldt dat de planken relatief dun zijn. Dit zorgt voor lagere prijzen, maar ook meer kwetsbaarheid van de tuindeur. Houd hier rekening mee met uw aankoopbeslissing.
Gewicht: 35
Voorraad: Leverbaar 2-9 werkdagen
Merk: Elephant
Keurmerk: FSC, GRS
Basismateriaal: Wood Plastic Composite (WPC)
RVS: Gegalvaniseerd
Bijzonderheden: Exclusief beslag

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 10 werkdagen, tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 10 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 10 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1750

     

 

Afhalen

GLS

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€39,95

€69,95

België - Vlaanderen

Gratis

€57,95

€94,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1750 

     

 

Afhalen

Bestelbus-klein

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten