Composiet schutting recht 180 x 180 cm. Type: Basic Donker Bruin

Goedkoop donkerbruin tuinscherm van Elephant. Echte A-kwaliteit wpc. Een erfafscheiding van betaalbaar composiet. Bestel nu online.

Beschikbaarheid: Leverbaar 2-9 werkdagen

14500
Goedkope schutting gemaakt van duurzaam composiet. Deze donker bruin schutting is de goedkoopste uit de Elephant lijn. Wilt u een composiet tuinscherm voor een lage prijs, dan is dit een goede keuze. In dit geval heeft het scherm 4 liggers, en aan elke ligger wordt beslag gemonteerd. Een standaard beslagset bestaat uit 6 stuks, terwijl u voor deze schutting 8 stuks nodig heeft. Houd er dus bij bestelling rekening mee dat u een aantal extra beslagsetjes bestelt. De reden dat dit scherm een lage prijs heeft, is omdat de planken dunner zijn dan bij bijvoorbeeld de Design schuttingen. Monteer deze tuinschutting aan composiet palen met houten kern.
Gewicht: 35
Voorraad: Leverbaar 2-9 werkdagen
Merk: Elephant
Keurmerk: GRS, FSC
Basismateriaal: Wood Plastic Composite (WPC)
RVS: Ja
Bijzonderheden: Budgetscherm

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 10 werkdagen, tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 10 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 10 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1750

     

 

Afhalen

GLS

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€39,95

€69,95

België - Vlaanderen

Gratis

€57,95

€94,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1750 

     

 

Afhalen

Bestelbus-klein

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten