Composiet schutting laag 180 x 93 cm geheel antraciet. Type: Forte

Dit populaire WPC lage tuinscherm Forte is er nu ook met antraciet kader. Bestel uw complete Elephant composiet schutting bij de Tuinhoutcentrale

Beschikbaarheid: Leverbaar medio juli

15608

De Forte WPC composiet lage schutting van Elephant met donkere antraciet planken en antraciet gepoedercoat kaderrand, is al sinds enkele jaren de meest populaire Forte schutting in het assortiment. De planken zijn binnen in extra verstevigd met aluminium baleinen.

Composiet heeft als grootste voordeel dat het alleen maar schoongemaakt dient te worden en niet elk jaar opnieuw in de olie of lak gezet hoeft te worden.

De afmeting van het scherm is 180 x 93 cm. Het grote voordeel van de gesloten constructie is de optimale privacy. Mits toegepast in combinatie met Elephant WPC of aluminium palen en Elephant hoekbeslag, is de standaard garantie 10 jaar na aankoop.

Gewicht: 22
Voorraad: Leverbaar medio juli
Merk: Elephant
Keurmerk: GRS, FSC
Basismateriaal: Wood Plastic Composite (wpc)
RVS: Ja
Bijzonderheden: Aluminium gepoedercoat

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1950   

 

Afhalen

GLS*

Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€95

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€125

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1950    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

 Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten