Composiet schutting antraciet schuin 90 x 180 cm. Type: Design

Kunststof schutting met schuine kant, als aanvulling op de populaire Elephant composiet design schutting. Bestel snel online.

Beschikbaarheid: 2-9 werkdagen

11500

Dit fraaie schuine tuinscherm van Elephant uit onze collectie meet in de breedte 90 cm en het hoogste punt is 180 cm. Omdat deze schutting nu kant en klaar wordt aangeboden, hoeft u deze niet op locatie te monteren en te verzagen. Door het schuttingdeel te combineren met lagere schuttingen en de standaard maar van 180 maal 180 cm kunt u nu ook uw tuin mooi afzetten, zonder dat er overal hoge schuttingen hoeven te worden toegepast.

Onze tuinafscheidingen van composiet zijn gemaakt van houtstof en kunststof, dit neemt geen vocht op en daarom wordt er 10 jaar garantie op gegeven.

Monteer de schutting aan composiet WPC palen of aluminium palen met de los te bestellen T-beslag (6 per verpakking) voor een nagenoeg blinde ophanging. Wij adviseren u om de composiet tuinschermen nooit met de hogedrukspuit te reinigen maar met groene zeep en water.

Gewicht: 25
Voorraad: 2-9 werkdagen
Merk: Elephant
Keurmerk: GRS, FSC
Basismateriaal: Wood Plastic Composite (WPC)
RVS: Ja
Bijzonderheden: Geadoniseerde aluminium liggers

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1950   

 

Afhalen

GLS*

Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€95

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€125

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1950    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

 Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten