Elephant aluminium composiet schutting 90 x 180 cm. Type: Zilvergrijs

Aluminium-Composite (ACP) zilvergrijs scherm van het merk Elphant Exclusive nu te koop bij de Tuinhoutcentrale.

Beschikbaarheid: 2-9 werkdagen

12450

Dit unieke smalle ACP (aluminium composiet) scherm van Elephant Exclusive, is gemaakt van een 6 mm paneel met een kunststof kern bekleed met een 0,2 mm laag zilvergrijs gepoedercoat aluminium. De schuttingdeel heeft een afmeting van 90 x 97 cm.

Deze aluminium composiet schermen zijn beide zijden voorzien van een beschermende folie en worden individueel en degelijk verpakt samen met 2 aluminium adapter profielen. Door de aluminium zijprofielen, kan het scherm gemakkelijk in de 68 x 68 zelfbouw palen worden geplaatst, ideaal om op een terras te plaatsen uit de wind of als gehele schutting.

De schermen komen in diverse afmetingen, van laag tot schuin. Combineer deze schermen ook met de Zelfbouw- of Mix & Match schuttingen van Elephant.

Gewicht: 18
Voorraad: 2-9 werkdagen
Merk: Nee
Keurmerk: n.v.t.
Basismateriaal: Aluminium Composiet
RVS: Nee
Bijzonderheden: Met aluminium paal adapterprofiel

Er zijn helaas geen handleidingen beschikbaar voor dit product.

Heeft u toch vragen? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1950   

 

Afhalen

GLS*

Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€95

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€125

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1950    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

 Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten