Rubber tegel 50 x 50 x 2.5 cm. type: Kunstgras

Rubberen kunstgrastegel nodig? Bestel hier uw kunstgrastegel van rubber voor uw terras, balkon.

Beschikbaarheid: Leverbaar 2-9 werkdagen

1450

Rekenhulp

Deze rubber tegel met kunstgras is 50 x 50 cm en 2.5 cm dik. De onderzijde van de kunstgrastegels is voorzien van een drainage systeem wat ervoor zorgt dat het regenwater gemakkelijk afgevoerd kan worden. Deze rubber tegel met kunstgras is daarom bijzonder geschikt om te leggen op balkons, patio's en tuinkamers. Schoonmaken kan simpelweg met een stofzuiger. Tevens zijn de rubberen kunstgrastegels geschikt onder speeltoestellen zoals een klimrek of een glijbaan omdat ze kunstgrastegels een valdempende werking hebben. De rubber tegels met kunstgras die wij aanbieden zijn niet gemaakt van oude autobanden waar nog metaalsplinters in kunnen zitten. Dit kan namelijk snijgevaar opleveren. Daarom zijn onze kunstgrastegels metaalvrij. Tip: veeg tegen de "vleug"in om de grassprietjes van de rubberen tegels weer omhoog te krijgen. U hoeft geen zand of rubber korrels over de veilige kunstgrastegel te strooien.
Gewicht: 5
Voorraad: Leverbaar 2-9 werkdagen
Merk: Carpgarant
Keurmerk: Komo
Basismateriaal: Rubber kunstgras
RVS: N.v.t.
Bijzonderheden: Met drainage

Er zijn helaas geen handleidingen beschikbaar voor dit product.

Heeft u toch vragen? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1750   

 

Afhalen

GLS*

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€75

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€100

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1750    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.