Rubber tegel 50 x 50 x 2.5 cm. Type: Groen

Rubberen tegel van de beste kwaliteit. Ideaal als rubber terrastegel of balkontegel. Nu te koop bij de tuinhoutcentrale.nl

Beschikbaarheid: Leverbaar 2-9 werkdagen

950

Rekenhulp

Premium kwaliteit speeltegel voor op uw terras of balkon met 5 jaar garantie. Onze tuintegels zijn gemaakt met een zeer hoge dosis lijm (dus ultra sterk) en gegarandeerd ijzervij, en dat is wel zo veilig. (dus geen goedkope gerecycelde bandengranulaat). Enkele voordelen van deze rubberen tuintegels: + 5 jaar garantie ! + Hoge slijtvastheid + Door en door gekleurd + Anti slip, wordt niet glad + Ook binnen toe te passen + Geluid en tril dempend + Milieuvriendelijk 100% te recycelen + Te zagen met een decoupeerzaag + Vuurbestendig + Hoge verlijmingsgraad + Kan rechtstreeks op beton worden gelegd door de afwateringskanalen aan de onderzijde. + Slechts 19.4 kilo per vierkante meter De premium-grade daktegels en galerijtegels zijn eenvoudig met vloeibare zeep en een bezem te reinigen. Voor rubberen speelplaatstegels die moeten voldoen aan het atrractiebesluit kunt u even contact met ons opnemen voor een op maat gemaakte aanbieding. De tegels kunnen door de jaren iets verkleuren. De tegels hebben geen pen-gat verbinding maar kunnen met de speciale lijm worden vastgezet. Dit is aboluut geen bouwmarktkwaliteit, maar de beste kwaliteit tegen groothandelsprijzen.
Gewicht: 4.85
Voorraad: Leverbaar 2-9 werkdagen
Merk: Tuinhoutcentrale
Keurmerk: GRS
Basismateriaal: Rubber
RVS: N.v.t.
Bijzonderheden: Premium kwaliteit

Er zijn helaas geen handleidingen beschikbaar voor dit product.

Heeft u toch vragen? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 10 werkdagen, tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 10 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 10 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1750

     

 

Afhalen

GLS

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€39,95

€69,95

België - Vlaanderen

Gratis

€57,95

€94,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1750 

     

 

Afhalen

Bestelbus-klein

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten