Rubber onderlegger voor tuintegel 1,0 x 10 x 10 cm

Goedkope tuintegel onderlegger van rubber. Koop nu snel en makkelijk via www.tuinhoutcentrale.nl.

Beschikbaarheid: 2-9 werkdagen

040
Deze onderlegger dient als ondergrond voor uw tuintegels. Dit om glijden van de tegels te voorkomen en de levensduur te verlengen. Door het toepassen van deze onderlegger staan de tegels niet direct in contact met de grond. Dit voorkomt rotting, maar ook versnelde verkleuring (zowel bij hout als composiet). Wij raden aan om bij elke tegel, ongeacht de afmeting, 9 onderleggers te gebruiken. Een voorbeeld hiervan is te vinden bij de productfoto's. Leg ook 1 onderlegger midden onder de tegel om doorbuigen te voorkomen. De vuistregel is, dat de middelste tegel van uw terras 9 onderleggers nodig heeft en de tegels daaromheen gemiddeld 5. Dit komt omdat meerdere tegels op 1 onderlegger zullen liggen. Omdat de tegels slechts 1 cm dik zijn kunt u ze, indien gewenst, ook op maat snijden.
Gewicht: 0.1
Voorraad: 2-9 werkdagen
Merk: Carpgarant
Keurmerk: N.v.t.
Basismateriaal: Rubber
RVS: N.v.t.
Bijzonderheden: Geen

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1950   

 

Afhalen

GLS*

Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€95

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€125

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1950    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

 Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten