Overkapping Large geschaafd Douglas 903x380 cm Type: Oslo 12

Actie: Gratis levering. Overkapping met plat dak Oslo L Type 12, bestel uw tuindeco douglas veranda Oslo large 12 bij de erkende dealer | Tuinhoutcentrale.
Overkapping Large geschaafd Douglas 903x380 cm Type: Oslo 12

Beschikbaarheid: Leverbaar 2-9 werkdagen

De royale overkapping met tuinschuur Oslo 12 Large biedt een prima combinatie van een veranda en een tuinhuisje. De Oslo 2 is gemaakt van de beste kwaliteit Douglas lariks hout en het hout is geschaafd en gedroogd en kernvrij. Het zitgedeelte van de houten overkapping is bijna 4 meter breed, Standaard wordt de terrasoverkapping geleverd met onbehandelde wanden maar tegen een meerprijs kunnen deze zwart worden gespoten voor u. Ook heeft u de optie om in plaats van vuren kozijnen en deur ervoor te kiezen om deze in Douglas te laten leveren.

De hoogte van de Oslo L type: 12 is 272 cm en wij willen u adviseren om de palen van 14.5 x 14.5 op betonpoeren te plaatsen om de levensduur te verlengen. Monteer de wanden bij voorkeur op de gepatenteerde antraciete betonband van Tuindeco. Deze unieke funderingsbalk heeft op de kopse kant een mes en groef verbinding. De opstaande rand dient aan de binnenkant van de wand, dus de droge zijde, te worden gezet, vervolgens plaats u de planken van de wand hierop. De betonband is werkend 100 cm breed, 13 cm hoog en 9.5 cm dik. Zodra u aansluit op de betonpoer dient u de kopse kant af te slijpen.

Om het buitenverblijf af te maken kunt u de dakrand afwerken met een daktrim. Wij leveren de Oslo 12 zonder leverkosten bij u thuis en zorgen ervoor dat u voldoende EPDM geleverd krijgt en een water doorvoer.

Hout is een natuurproduct wat werkt. Ook in de palen en planken van de veranda kunnen kleine scheurtjes komen die geen afbreuk doen op de kwaliteit en stevigheid van de constructie. Nu met gratis levering binnnen Nederland m.u.v. de Waddeneilanden. 

Voorraad: Leverbaar 2-9 werkdagen
Merk: Nee
Keurmerk: PEFC
Basismateriaal: Douglas
RVS: Nee
Bijzonderheden: Nee

Er zijn helaas geen handleidingen beschikbaar voor dit product.

Heeft u toch vragen? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1750   

 

Afhalen

GLS*

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€75

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€100

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1750    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten