Attentie:

Wegens de maatregelen tegen het covid-19 virus is onze showroom alleen op afspraak geopend. Let op: lever- en afhaaltijden zijn langer dan u gewend bent.

Door de enorme drukte zijn de leverings- en afhaaltijden langer dan uw van ons gewent bent. Wij nemen contact met u op wanneer u uw bestelling kunt afhalen. Als u u per iDeal betaald in de webshop, dan kunnen we alles contactloos laten verlopen.

Klik hier voor meer informatie over onze maatregelen en de levertijden.

Overkapping Large geschaafd Douglas 903x380 cm Type: Oslo 11

Gratis aan huis geleverd, Overkapping met tuinhuis Oslo large type 8. Bestel uw veranda met schuur nu bij de erkende Tuindeco dealer.
Overkapping Large geschaafd Douglas 903x380 cm Type: Oslo 11

Beschikbaarheid: Let op: aangepaste levertijden.
Meer informatie.

Overweegt u een veranda en tuinhuis aan te schaffen? De overkapping Oslo large type 11 heeft beide. De ruime overkapping met schuur is maar liefst 9.09 meter breed en 380 cm diep. Het glad geschaafde en gedroogde Douglas Lariks hout wat in de Oslo 11 L is verwerkt is van 1e keus hout.

De stoere staanders hebben een maat van 14.5 x 14.5. Monteer de douglas palen bij voorkeur op betonpoeren. Monteer de wanden bij voorkeur op de gepatenteerde antraciete betonband van Tuindeco. Deze unieke funderingsbalk heeft op de kopse kant een mes en groef verbinding. De opstaande rand dient aan de binnenkant van de wand, dus de droge zijde, te worden gezet, vervolgens plaats u de planken van de wand hierop. De betonband is werkend 100 cm breed, 13 cm hoog en 9.5 cm dik. Zodra u aansluit op de betonpoer dient u de kopse kant af te slijpen.

Standaard wordt de Oslo 11 met blanke wanden geleverd maar u kunt ook kiezen voor zwarte wanden. Tevens kunt u in plaats van de vuren deuren en ramen kiezen om deze uit te voeren in Douglas lariks hout.

Wij willen u adviseren om de staanders op betonpoeren te plaatsen om de levensduur te verlengen. Het tuinhuis heeft een binnenmaat van 3.96 breed en 2.98 diep. De wanden bestaan uit gepotdekselde planken met een werkende breedte van 17 cm. De daklijst is geschaafd met een mes en groef profiel waardoor de planken netjes in elkaar vallen. We leveren bij het houtpakket ook voldoende EPDM dakfolie en een ronde dak doorvoer om het regenwater af te voeren. Zorg altijd voor een vlakke ondergrond zodat de onderdelen netjes op elkaar aansluiten. Als u liever twee schuurtjes in de overkapping wilt, deze heeft de Oslo 12.

Voorraad: Let op: aangepaste levertijden.
Meer informatie.
Merk: Nee
Keurmerk: PEFC
Basismateriaal: Douglas
RVS: Nee
Bijzonderheden: Nee

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1750   

 

Afhalen

GLS*

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€75

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€100

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1750    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten