Overkapping Large geschaafd Douglas 903x380 cm Type: Oslo 10

Actie: Gratis levering aan huis bij aankoop van de terrasoverkapping Oslo 10 large van Tuindeco. Koop uw Douglas terrasoverkapping Oslo 10 large nu voordelig online.
Overkapping Large geschaafd Douglas 903x380 cm Type: Oslo 10

Beschikbaarheid: Leverbaar 2-9 werkdagen

Actie: Nu met gratis verzending. De overkapping Oslo 10 large is zowel een veranda is een tuinhuis. Met een breedte van 903 cm is er voldoende ruimte om een paar loungebanken neer te zetten en u heeft de mogelijkheid om wat spullen in het houten tuinhuis te zetten. De Oslo large 10 is in totaal 3.8 meter diep.

Al het hout is geschaafd, gedroogd en kernvrij. De staanders van 14.5 x 14.5 cm worden bij voorkeur op betonpoeren geplaatst.Monteer de wanden bij voorkeur op de gepatenteerde antraciete betonband van Tuindeco. Deze unieke funderingsbalk heeft op de kopse kant een mes en groef verbinding. De opstaande rand dient aan de binnenkant van de wand, dus de droge zijde, te worden gezet, vervolgens plaats u de planken van de wand hierop. De betonband is werkend 100 cm breed, 13 cm hoog en 9.5 cm dik. Zodra u aansluit op de betonpoer dient u de kopse kant af te slijpen.

De terrasoverkapping is tegen een meerprijs ook met zwarte wanden te leveren. De deur wordt standaard in onbehandeld vurenhout geleverd. Bij de foto kunt u de maten zien van zowel de veranda als het tuinhuis. Maak uw Oslo 10 overkapping compleet met een fraaie aluminium daktrim recht en de daktrim hoek.

Wij leveren het bouwpakket met een materialen lijst, bouwtekening en schroevenset. Tevens zorgen we ervoor dat er voldoende EPDM dakfolie en een waterdoorvoer rond wordt geleverd. De leverkosten nemen wij voor ons rekening.

Voorraad: Leverbaar 2-9 werkdagen
Merk: Nee
Keurmerk: PEFC
Basismateriaal: Douglas
RVS: Nee
Bijzonderheden: Nee

Verwante producten