Attentie:

Wegens de maatregelen tegen het covid-19 virus is onze showroom alleen op afspraak geopend. Let op: lever- en afhaaltijden zijn langer dan u gewend bent.

Door de enorme drukte zijn de leverings- en afhaaltijden langer dan uw van ons gewent bent. Wij nemen contact met u op wanneer u uw bestelling kunt afhalen. Als u u per iDeal betaald in de webshop, dan kunnen we alles contactloos laten verlopen.

Klik hier voor meer informatie over onze maatregelen en de levertijden.

Overkapping Large geschaafd Douglas 903x380 cm Type: Oslo 10

Actie: Gratis levering aan huis bij aankoop van de terrasoverkapping Oslo 10 large van Tuindeco. Koop uw Douglas terrasoverkapping Oslo 10 large nu voordelig online.
Overkapping Large geschaafd Douglas 903x380 cm Type: Oslo 10

Beschikbaarheid: Let op: aangepaste levertijden.
Meer informatie.

Actie: Nu met gratis verzending. De overkapping Oslo 10 large is zowel een veranda is een tuinhuis. Met een breedte van 903 cm is er voldoende ruimte om een paar loungebanken neer te zetten en u heeft de mogelijkheid om wat spullen in het houten tuinhuis te zetten. De Oslo large 10 is in totaal 3.8 meter diep.

Al het hout is geschaafd, gedroogd en kernvrij. De staanders van 14.5 x 14.5 cm worden bij voorkeur op betonpoeren geplaatst.Monteer de wanden bij voorkeur op de gepatenteerde antraciete betonband van Tuindeco. Deze unieke funderingsbalk heeft op de kopse kant een mes en groef verbinding. De opstaande rand dient aan de binnenkant van de wand, dus de droge zijde, te worden gezet, vervolgens plaats u de planken van de wand hierop. De betonband is werkend 100 cm breed, 13 cm hoog en 9.5 cm dik. Zodra u aansluit op de betonpoer dient u de kopse kant af te slijpen.

De terrasoverkapping is tegen een meerprijs ook met zwarte wanden te leveren. De deur wordt standaard in onbehandeld vurenhout geleverd. Bij de foto kunt u de maten zien van zowel de veranda als het tuinhuis. Maak uw Oslo 10 overkapping compleet met een fraaie aluminium daktrim recht en de daktrim hoek.

Wij leveren het bouwpakket met een materialen lijst, bouwtekening en schroevenset. Tevens zorgen we ervoor dat er voldoende EPDM dakfolie en een waterdoorvoer rond wordt geleverd. De leverkosten nemen wij voor ons rekening.

Voorraad: Let op: aangepaste levertijden.
Meer informatie.
Merk: Nee
Keurmerk: PEFC
Basismateriaal: Douglas
RVS: Nee
Bijzonderheden: Nee

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1750   

 

Afhalen

GLS*

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€75

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€100

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1750    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten