Overkapping Large geschaafd Douglas 690x380 cm Type: Oslo 7

Gratis levering, de overkapping met tuinhuis Oslo type 7 large van Tuindeco. Bestel nu met korting uw Oslo 7 terrasoverkapping.
Overkapping Large geschaafd Douglas 690x380 cm Type: Oslo 7

Beschikbaarheid: Leverbaar 2-9 werkdagen

Op zoek naar een veranda met tuinhuis en gratis transport? De overkapping Oslo type 7 L is 690 cm breed en 380 cm diep. Het tuinhuis is 198 cm breed en 298 cm diep. De Oslo 7 large is gemaakt van gedroogd en geschaafd Douglas Lariks hout en is kernvrij.

De geschaafde palen van 14.5 x 14.5 cm orden bij voorkeur op betonpoeren geplaatst om de levensduur te waarborgen. Monteer de wanden bij voorkeur op de gepatenteerde antraciete betonband van Tuindeco. Deze unieke funderingsbalk heeft op de kopse kant een mes en groef verbinding. De opstaande rand dient aan de binnenkant van de wand, dus de droge zijde, te worden gezet, vervolgens plaats u de planken van de wand hierop. De betonband is werkend 100 cm breed, 13 cm hoog en 9.5 cm dik. Zodra u aansluit op de betonpoer dient u de kopse kant af te slijpen.

De wanden zijn bestaan uit gepotdekselde planken van 17 cm (werkende breedte). U kunt ervoor kiezen om deze in het zwart uit te voeren. De planken voor de dak omlijsting zijn 16 mm en voorzien van een mes en groef verbinding voor een gemakkelijke montage. Standaard wordt de deur in vurenhout geleverd maar ook hier kunt u voor kiezen om deze in Douglas te kopen. Het EPDM dak folie en een ronde water doorvoer zitten standaard bij het bouwpakket.

De Oslo 7 is ook leverbaar in een breedte van 990 cm. Wij leveren het pakket zonder transportkosten bij u thuis aan. Uiteraard zit er een duidelijke materiaallijst, bouwtekening en schroevenpakket bij.

Voorraad: Leverbaar 2-9 werkdagen
Merk: Nee
Keurmerk: PEFC
Basismateriaal: Douglas
RVS: Nee
Bijzonderheden: Nee

Verwante producten