Attentie:

Wegens de maatregelen tegen het covid-19 virus is onze showroom alleen op afspraak geopend. Let op: lever- en afhaaltijden zijn langer dan u gewend bent.

Door de enorme drukte zijn de leverings- en afhaaltijden langer dan uw van ons gewent bent. Wij nemen contact met u op wanneer u uw bestelling kunt afhalen. Als u u per iDeal betaald in de webshop, dan kunnen we alles contactloos laten verlopen.

Klik hier voor meer informatie over onze maatregelen en de levertijden.

Overkapping Large geschaafd Douglas 690x380 cm Type: Oslo 7

Gratis levering, de overkapping met tuinhuis Oslo type 7 large van Tuindeco. Bestel nu met korting uw Oslo 7 terrasoverkapping.
Overkapping Large geschaafd Douglas 690x380 cm Type: Oslo 7

Beschikbaarheid: Let op: aangepaste levertijden.
Meer informatie.

Op zoek naar een veranda met tuinhuis en gratis transport? De overkapping Oslo type 7 L is 690 cm breed en 380 cm diep. Het tuinhuis is 198 cm breed en 298 cm diep. De Oslo 7 large is gemaakt van gedroogd en geschaafd Douglas Lariks hout en is kernvrij.

De geschaafde palen van 14.5 x 14.5 cm orden bij voorkeur op betonpoeren geplaatst om de levensduur te waarborgen. Monteer de wanden bij voorkeur op de gepatenteerde antraciete betonband van Tuindeco. Deze unieke funderingsbalk heeft op de kopse kant een mes en groef verbinding. De opstaande rand dient aan de binnenkant van de wand, dus de droge zijde, te worden gezet, vervolgens plaats u de planken van de wand hierop. De betonband is werkend 100 cm breed, 13 cm hoog en 9.5 cm dik. Zodra u aansluit op de betonpoer dient u de kopse kant af te slijpen.

De wanden zijn bestaan uit gepotdekselde planken van 17 cm (werkende breedte). U kunt ervoor kiezen om deze in het zwart uit te voeren. De planken voor de dak omlijsting zijn 16 mm en voorzien van een mes en groef verbinding voor een gemakkelijke montage. Standaard wordt de deur in vurenhout geleverd maar ook hier kunt u voor kiezen om deze in Douglas te kopen. Het EPDM dak folie en een ronde water doorvoer zitten standaard bij het bouwpakket.

De Oslo 7 is ook leverbaar in een breedte van 990 cm. Wij leveren het pakket zonder transportkosten bij u thuis aan. Uiteraard zit er een duidelijke materiaallijst, bouwtekening en schroevenpakket bij.

Voorraad: Let op: aangepaste levertijden.
Meer informatie.
Merk: Nee
Keurmerk: PEFC
Basismateriaal: Douglas
RVS: Nee
Bijzonderheden: Nee

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1750   

 

Afhalen

GLS*

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€75

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€100

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1750    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten