Overkapping Large geschaafd Douglas 690x380 cm Type: Oslo 6

Gratis levering, de overkapping Oslo 6 large van Tuindeco. Bestel nu met korting uw Oslo large type 6 terrasoverkapping.
Overkapping Large geschaafd Douglas 690x380 cm Type: Oslo 6

Beschikbaarheid: Leverbaar 2-9 werkdagen

Wat extra beschutting nodig onder uw overkapping? De Oslo 6 large wordt zowel met onbehandelde wanden als met zwarte wanden aangeboden. De overkapping Oslo 6 is gemaakt van Douglas lariks hout. Al het hout is gedroogd, geschaafd, kernvrij en van absolute A-kwaliteit. Er kan wel eens een scheurtje in het hout zitten.

Met een breedte van 690 cm en een diepte van 380 cm is er voldoende ruimte om enkele loungebanken neer te zetten. De hoogte van de Oslo 6 large is 272 cm. Wij adviseren u om de palen op betonpoeren te monteren om de levensduur van 8 palen te verlengen. Monteer de wanden bij voorkeur op de gepatenteerde antraciete betonband van Tuindeco. Deze unieke funderingsbalk heeft op de kopse kant een mes en groef verbinding. De opstaande rand dient aan de binnenkant van de wand, dus de droge zijde, te worden gezet, vervolgens plaats u de planken van de wand hierop. De betonband is werkend 100 cm breed, 13 cm hoog en 9.5 cm dik. Zodra u aansluit op de betonpoer dient u de kopse kant af te slijpen. De daklijst is 16 mm dik en geschaafd met een mes en groef verbinding om de planken makkelijk te stapelen. De potdekselplanken van de zij en achterwand zijn werkend circa 17cm breed.

Om uw overkapping compleet te maken kunt u de aluminium daktrim recht en de aluminium daktrim hoek mee bestellen. Het pakket bestaat uit een duidelijke materialenlijst, bouwtekening, en een schroevenset. Uiteraard ontbreken het EDPM dakfolie en de waterdoorlaat niet. Tuinhoutcentrale levert de Oslo large overkapping gratis bij u af. De Wadden eilanden zijn hiervan uitgesloten.

Voorraad: Leverbaar 2-9 werkdagen
Merk: Nee
Keurmerk: PEFC
Basismateriaal: Douglas
RVS: Nee
Bijzonderheden: Nee

Verwante producten