Attentie:

Wegens de maatregelen tegen het covid-19 virus is onze showroom alleen op afspraak geopend. Let op: lever- en afhaaltijden zijn langer dan u gewend bent.

Door de enorme drukte zijn de leverings- en afhaaltijden langer dan uw van ons gewent bent. Wij nemen contact met u op wanneer u uw bestelling kunt afhalen. Als u u per iDeal betaald in de webshop, dan kunnen we alles contactloos laten verlopen.

Klik hier voor meer informatie over onze maatregelen en de levertijden.

Overkapping Large geschaafd Douglas 478x380 cm Type: Oslo 4

Overkapping Oslo 4 Large met tuinhuis, Bestel uw overkapping Oslo 4 gemakkelijk online bij uw Tuindeco dealer.
Overkapping Large geschaafd Douglas 478x380 cm Type: Oslo 4

Beschikbaarheid: Let op: aangepaste levertijden.
Meer informatie.

De overkapping Oslo 4 large met tuinhuis van Tuindeco is een hardloper bij de Tuinhoutcentrale. De wanden kunt u naast onbehandeld ook met zwarte gepotdekselde planken bestellen. De 6 balken zijn 14.5 x 14.5 cm. Wij adviseren u om de Oslo 4 op beton poeren te plaatsen. Monteer de wanden bij voorkeur op de gepatenteerde antraciete betonband van Tuindeco. Deze unieke funderingsbalk heeft op de kopse kant een mes en groef verbinding. De opstaande rand dient aan de binnenkant van de wand, dus de droge zijde, te worden gezet, vervolgens plaats u de planken van de wand hierop. De betonband is werkend 100 cm breed, 13 cm hoog en 9.5 cm dik. Zodra u aansluit op de betonpoer dient u de kopse kant af te slijpen.

De deuren en het kozijn worden standaard geleverd in vurenhout maar u kunt ook voor de optie kiezen om deze uit te voeren in Douglas larikshout. De dakrand is 16 mm en de planken zijn voorzien van een degelijke mes en groef verbinding.

De bijbehorende schuur van de Oslo 4 is 198 cm breed en 289 cm diep en voorzien van twee handig openslaande deuren. Alle planken en palen zijn al voor u op lengte afgezaagd, dat scheelt een hoop werk, u kunt direct aan de slag met het bouwpakket. Uiteraard wordt het pakket geleverd met een materialenlijst, tekening en de benodigde schroeven, EPDM dakfolie en een ronde waterdoorvoer voor regenwater. Nu met gratis verzending binnen Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden. .

Tuinhoutcentrale is aangesloten bij de Thuiswinkel organisatie, erkend 5 sterren specialist en erkend dealer van Tuindeco International.

Voorraad: Let op: aangepaste levertijden.
Meer informatie.
Merk: Nee
Keurmerk: PEFC
Basismateriaal: Douglas
RVS: Nee
Bijzonderheden: Nee

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1750   

 

Afhalen

GLS*

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€75

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€100

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1750    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten