Overkapping Large geschaafd Douglas 478x380 cm Type: Oslo 4

Overkapping Oslo 4 Large met tuinhuis, Bestel uw overkapping Oslo 4 gemakkelijk online bij uw Tuindeco dealer.
Overkapping Large geschaafd Douglas 478x380 cm Type: Oslo 4

Beschikbaarheid: Leverbaar 2-9 werkdagen

De overkapping Oslo 4 large met tuinhuis van Tuindeco is een hardloper bij de Tuinhoutcentrale. De wanden kunt u naast onbehandeld ook met zwarte gepotdekselde planken bestellen. De 6 balken zijn 14.5 x 14.5 cm. Wij adviseren u om de Oslo 4 op beton poeren te plaatsen. Monteer de wanden bij voorkeur op de gepatenteerde antraciete betonband van Tuindeco. Deze unieke funderingsbalk heeft op de kopse kant een mes en groef verbinding. De opstaande rand dient aan de binnenkant van de wand, dus de droge zijde, te worden gezet, vervolgens plaats u de planken van de wand hierop. De betonband is werkend 100 cm breed, 13 cm hoog en 9.5 cm dik. Zodra u aansluit op de betonpoer dient u de kopse kant af te slijpen.

De deuren en het kozijn worden standaard geleverd in vurenhout maar u kunt ook voor de optie kiezen om deze uit te voeren in Douglas larikshout. De dakrand is 16 mm en de planken zijn voorzien van een degelijke mes en groef verbinding.

De bijbehorende schuur van de Oslo 4 is 198 cm breed en 289 cm diep en voorzien van twee handig openslaande deuren. Alle planken en palen zijn al voor u op lengte afgezaagd, dat scheelt een hoop werk, u kunt direct aan de slag met het bouwpakket. Uiteraard wordt het pakket geleverd met een materialenlijst, tekening en de benodigde schroeven, EPDM dakfolie en een ronde waterdoorvoer voor regenwater. Nu met gratis verzending binnen Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden. .

Tuinhoutcentrale is aangesloten bij de Thuiswinkel organisatie, erkend 5 sterren specialist en erkend dealer van Tuindeco International.

Voorraad: Leverbaar 2-9 werkdagen
Merk: Nee
Keurmerk: PEFC
Basismateriaal: Douglas
RVS: Nee
Bijzonderheden: Nee

Verwante producten