Attentie:

Wegens de maatregelen tegen het covid-19 virus is onze showroom alleen op afspraak geopend. Let op: lever- en afhaaltijden zijn langer dan u gewend bent.

Door de enorme drukte zijn de leverings- en afhaaltijden langer dan uw van ons gewent bent. Wij nemen contact met u op wanneer u uw bestelling kunt afhalen. Als u u per iDeal betaald in de webshop, dan kunnen we alles contactloos laten verlopen.

Klik hier voor meer informatie over onze maatregelen en de levertijden.

Overkapping Large geschaafd Douglas 478x380 cm Type: Oslo 2

Overkapping large Oslo 2 met plat dak. Koop uw terrasoverkapping Oslo 2 nu makkelijk en voordelig online.
Overkapping Large geschaafd Douglas 478x380 cm Type: Oslo 2

Beschikbaarheid: Let op: aangepaste levertijden.
Meer informatie.

Beetje extra privacy en wat meer beschut zitten? De Oslo 2 is een terrasoverkapping met een plat dak met twee wanden namelijk een zijwand en een achterwand. U kunt ook voor zwarte potdeksel wanden kiezen. De veranda is er in twee maten namelijk de Large en de Extra large. De stoere Oslo 2 large is gemaakt van geschaafd Douglas lariks hout. Het hout is gedroogd en geschaafd en van absolute a-kwaliteit. Tevens is alles al voor u op maat gezaagd, ideaal om snel een houten overkapping neer te zetten.

De staanders meten 14.5 x 14.5 cm en het is verstandig deze op betonpoeren te monteren.

De grote kapschuur Oslo XL type 2 geeft wat extra beschutting omdat hij geleverd wordt met een zijwand en een achterwand van gepotdekselde delen. Deze zijn ook in het zwart leverbaar. Het voordeel van de Bergen kapschuren is dat al het hout al op lengte is gezaagd. We hebben voor deze terrasoverkapping Bergen Extra Large type 2 het hout laten drogen en schaven en is er uitsluitend met kernvrij hout gewerkt. Om de levensduur te maximaliseren monteert u de palen van 14.5 x 14.5 cm op betonpoeren. Monteer de wanden bij voorkeur op de gepatenteerde antraciete betonband van Tuindeco. Deze unieke funderingsbalk heeft op de kopse kant een mes en groef verbinding. De opstaande rand dient aan de binnenkant van de wand, dus de droge zijde, te worden gezet, vervolgens plaats u de planken van de wand hierop. De betonband is werkend 100 cm breed, 13 cm hoog en 9.5 cm dik. Zodra u aansluit op de betonpoer dient u de kopse kant af te slijpen. De breedte is maar liefst 6.78 meter en 4.30 meter diep met een nokhoogte van 3 meter. Het zitgedeelte met bijbehorend hek meet 298 cm x 894 cm. 

.Voor de extra stevigheid monteert u de bijgeleverde schoren. De houten lijsten rondom de overkapping zijn maar liefst 16 mm dik en voorzien van een mes en groef verbinding. De binnenmaat (incl. palen) meet B440 x 327 cm en de buitenmaat inclusief de overstek meet B478 x 380 cm. De hoogte is 272 cm. Bij de overkapping Oslo wordt het EPDM dakleer en de ronde hemelwaterafvoer geleverd. Monteer bij voorkeur de staanders op betonnen poeren, dit is het behoudt van de overkapping. Uiteraard kunt u de veranda nog beitsen.

Wij leveren de veranda gratis binnen Nederland met uitzondering van de eilanden, hiervoor geldt een aangepast tarief. Uiteraard wordt de Oslo 2 terrasoverkapping geleverd met een bouwtekening en de benodigde schroeven. 

Voorraad: Let op: aangepaste levertijden.
Meer informatie.
Merk: Nee
Keurmerk: PEFC
Basismateriaal: Douglas
RVS: Nee
Bijzonderheden: Nee

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1750   

 

Afhalen

GLS*

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€75

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€100

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1750    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten