Overkapping Large & Extra Large geschaafd Douglas Type: Oslo 5

Grote veranda overkapping van douglas Oslo 5 XL en L. Bestel de Oslo type 5 large en extra large bij de erkende Tuindeco dealer.
Overkapping Large & Extra Large geschaafd Douglas Type: Oslo 5

Beschikbaarheid: Leverbaar 2-9 werkdagen

Op zoek naar een grote Douglas overkapping? De Oslo 5 large is maar liefst 690 cm breed. Met een diepte van 390 cm is er voldoende ruimte voor een aantal grote loungebanken en houten tuinsets. De grotere broer de Oslo XL is 9.9 meter x 4.3 meter.

De Oslo 5 met plat dak wordt geleverd in geschaafd, gedroogd, kernvrij A-kwaliteit Douglas lariks hout. De stoere staanders zijn 14.5 x 14.5 cm en de daklijsten zijn 1.6 cm dik en voorzien van een mes en groef verbinding. De schoren (schuinen balkjes) op de palen geven extra stevigheid aan de houten overkapping. Monteer de palen bij voorkeur op betonpoeren met verstelbare plaat om de palen te beschermen tegen rot.

Uiteraard leveren wij de Oslo 3 large en extra large gratis bij u thuis af (m.u.v. de Wadden eilanden) inclusief een ronde dak doorvoer om de regenwater af te voeren en voldoende EPDM dakfolie. Voor een fraaie afwerking kunt u nog een aluminium daktrim recht en daktrim met hoek mee bestellen en de betonpoeren. Tuinhoutcentrale is exclusive dealer van Tuindeco.

Voorraad: Leverbaar 2-9 werkdagen
Merk: PEFC
Keurmerk: Douglas
Basismateriaal: Nee
RVS: Gegalvaniseerd
Bijzonderheden: Nee