Overkapping Large & Extra Large geschaafd Douglas Type: Oslo 5

Grote veranda overkapping van douglas Oslo 5 XL en L. Bestel de Oslo type 5 large en extra large bij de erkende Tuindeco dealer.
Overkapping Large & Extra Large geschaafd Douglas Type: Oslo 5

Beschikbaarheid: Minimaal 2 weken

Op zoek naar een grote Douglas overkapping? De Oslo 5 large is maar liefst 690 cm breed. Met een diepte van 390 cm is er voldoende ruimte voor een aantal grote loungebanken en houten tuinsets. De grotere broer de Oslo XL is 9.9 meter x 4.3 meter.

De Oslo 5 met plat dak wordt geleverd in geschaafd, gedroogd, kernvrij A-kwaliteit Douglas lariks hout. De stoere staanders zijn 14.5 x 14.5 cm en de daklijsten zijn 1.6 cm dik en voorzien van een mes en groef verbinding. De schoren (schuinen balkjes) op de palen geven extra stevigheid aan de houten overkapping. Monteer de palen bij voorkeur op betonpoeren met verstelbare plaat om de palen te beschermen tegen rot.

Uiteraard leveren wij de Oslo 3 large en extra large gratis bij u thuis af (m.u.v. de Wadden eilanden) inclusief een ronde dak doorvoer om de regenwater af te voeren en voldoende EPDM dakfolie. Voor een fraaie afwerking kunt u nog een aluminium daktrim recht en daktrim met hoek mee bestellen en de betonpoeren. Tuinhoutcentrale is exclusive dealer van Tuindeco.

 

Voorraad: Minimaal 2 weken
Merk: PEFC
Keurmerk: Douglas
Basismateriaal: Nee
RVS: Gegalvaniseerd
Bijzonderheden: Nee

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1950   

 

Afhalen

GLS*

Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€95

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€125

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1950    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

 Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten