Overkapping Large & Extra Large geschaafd Douglas Type: Oslo 1

Overkapping large Oslo 1 met plat dak. Koop uw terrasoverkapping Oslo 1 nu makkelijk en voordelig online.
Overkapping Large & Extra Large geschaafd Douglas Type: Oslo 1

Beschikbaarheid: Leverbaar 2-9 werkdagen

De Oslo 1 is een basis terras overkapping met een plat dak. De veranda is er in twee maten namelijk de Large en de Extra large. De stoere Oslo 1 is gemaakt van geschaafd Douglas lariks hout. Het hout is gedroogd en geschaafd en van absolute a-kwaliteit. Tevens is alles al voor u op maat gezaagd, ideaal om snel een houten overkapping neer te zetten.

De staanders meten 14.5 x 14.5 cm. Voor de extra stevigheid monteert u de bijgeleverde schoren. De houten lijsten rondom de overkapping zijn maar liefst 16 mm dik en voorzien van een mes en groef verbinding. De binnenmaat van de Large (incl. palen) meet B440 x 327 cm en de buitenmaat inclusief de overstek meet B478 x 380 cm. De hoogte is 272 cm. De extra large heeft een binnenmaat van 640 x 377 cm en een buitenmaat van 678 x 430 cm. Bij de overkapping Oslo wordt het EPDM dakleer en de ronde hemelwaterafvoer geleverd. Monteer bij voorkeur de staanders op betonnen poeren, dit is het behoudt van de overkapping. Uiteraard kunt u de veranda nog beitsen.

Wij leveren de veranda gratis binnen Nederland met uitzondering van de eilanden, hiervoor geldt een aangepast tarief. Uiteraard wordt de Oslo 1 terrasoverkapping geleverd met een bouwtekening en de benodigde schroeven. 

Voorraad: Leverbaar 2-9 werkdagen
Merk: PEFC
Keurmerk: Douglas
Basismateriaal: Nee
RVS: Gegalvaniseerd
Bijzonderheden: Nee