Overkapping Extra Large geschaafd Douglas 990x430 cm Type: Oslo 7

Gratis levering, de overkapping Oslo 7 extra large van Tuindeco. Bestel nu met korting uw Oslo 7 xl terrasoverkapping.
Overkapping Extra Large geschaafd Douglas 990x430 cm Type: Oslo 7

Beschikbaarheid: Leverbaar 2-9 werkdagen

Bent u op zoek naar een overkapping met schuur? De douglas lariks overkapping Oslo 7 XL is dan een ideale oplossing en ook verkrijgbaar met zwarte wanden. De veranda met tuinschuur Oslo 7 extra large is maar liefst 9.9 meter breed en 4.3 meter diep. De hoogte van de overkapping met plat dak is 2.72 meter.

De Oslo 7 Extra large is gemaakt van gedroogd, kernvrij en geschaafd douglashout. De dakrand bestaat uit geschaafde planken van 16 mm dik en deze hebben een mes en groef verbinding om de delen netjes in elkaar te steken. De staanders zijn ook geschaafd en meten 145 x 145 mm en we adviseren u deze op betonpoeren te plaatsen om de levensduur te verlengen. Monteer de wanden bij voorkeur op de gepatenteerde antraciete betonband van Tuindeco. Deze unieke funderingsbalk heeft op de kopse kant een mes en groef verbinding. De opstaande rand dient aan de binnenkant van de wand, dus de droge zijde, te worden gezet, vervolgens plaats u de planken van de wand hierop. De betonband is werkend 100 cm breed, 13 cm hoog en 9.5 cm dik. Zodra u aansluit op de betonpoer dient u de kopse kant af te slijpen.

De schuur heeft een afmeting van 289 cm breed en 348 cm diep en de hoogte van de overkapping Oslo 7 XL is 272 cm hoog.

Standaard wordt deze geleverd met een vurenhouten deur maar optioneel kunt u ook kiezen voor een Douglas deur. Maak uw aankoop compleet met de aluminium daktrim recht en de aluminium daktrim hoek. Wij leveren het bouwpakket inclusief een materialenstaat, bouwtekening en een schroeven set. Uiteraard wordt er voldoende EPDM dak folie meegeleverd en een ronde water dakdoorvoer.

Voorraad: Leverbaar 2-9 werkdagen
Merk: Nee
Keurmerk: PEFC
Basismateriaal: Douglas
RVS: Nee
Bijzonderheden: Nee

Verwante producten