Attentie:

Wegens de maatregelen tegen het covid-19 virus is onze showroom alleen op afspraak geopend. Let op: lever- en afhaaltijden zijn langer dan u gewend bent.

Door de enorme drukte zijn de leverings- en afhaaltijden langer dan uw van ons gewent bent. Wij nemen contact met u op wanneer u uw bestelling kunt afhalen. Als u u per iDeal betaald in de webshop, dan kunnen we alles contactloos laten verlopen.

Klik hier voor meer informatie over onze maatregelen en de levertijden.

Overkapping Extra Large geschaafd Douglas 990x430 cm Type: Oslo 7

Gratis levering, de overkapping Oslo 7 extra large van Tuindeco. Bestel nu met korting uw Oslo 7 xl terrasoverkapping.
Overkapping Extra Large geschaafd Douglas 990x430 cm Type: Oslo 7

Beschikbaarheid: Let op: aangepaste levertijden.
Meer informatie.

Bent u op zoek naar een overkapping met schuur? De douglas lariks overkapping Oslo 7 XL is dan een ideale oplossing en ook verkrijgbaar met zwarte wanden. De veranda met tuinschuur Oslo 7 extra large is maar liefst 9.9 meter breed en 4.3 meter diep. De hoogte van de overkapping met plat dak is 2.72 meter.

De Oslo 7 Extra large is gemaakt van gedroogd, kernvrij en geschaafd douglashout. De dakrand bestaat uit geschaafde planken van 16 mm dik en deze hebben een mes en groef verbinding om de delen netjes in elkaar te steken. De staanders zijn ook geschaafd en meten 145 x 145 mm en we adviseren u deze op betonpoeren te plaatsen om de levensduur te verlengen. Monteer de wanden bij voorkeur op de gepatenteerde antraciete betonband van Tuindeco. Deze unieke funderingsbalk heeft op de kopse kant een mes en groef verbinding. De opstaande rand dient aan de binnenkant van de wand, dus de droge zijde, te worden gezet, vervolgens plaats u de planken van de wand hierop. De betonband is werkend 100 cm breed, 13 cm hoog en 9.5 cm dik. Zodra u aansluit op de betonpoer dient u de kopse kant af te slijpen.

De schuur heeft een afmeting van 289 cm breed en 348 cm diep en de hoogte van de overkapping Oslo 7 XL is 272 cm hoog.

Standaard wordt deze geleverd met een vurenhouten deur maar optioneel kunt u ook kiezen voor een Douglas deur. Maak uw aankoop compleet met de aluminium daktrim recht en de aluminium daktrim hoek. Wij leveren het bouwpakket inclusief een materialenstaat, bouwtekening en een schroeven set. Uiteraard wordt er voldoende EPDM dak folie meegeleverd en een ronde water dakdoorvoer.

Voorraad: Let op: aangepaste levertijden.
Meer informatie.
Merk: Nee
Keurmerk: PEFC
Basismateriaal: Douglas
RVS: Nee
Bijzonderheden: Nee

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1750   

 

Afhalen

GLS*

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€75

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€100

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1750    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten