Overkapping Extra Large geschaafd Douglas 990x430 cm Type: Oslo 6

Gratis bezorging, de overkapping Oslo 6 extra large van Tuindeco. Bestel nu met korting uw Oslo 6 XL terrasoverkapping.
Overkapping Extra Large geschaafd Douglas 990x430 cm Type: Oslo 6

Beschikbaarheid: Leverbaar 2-9 werkdagen

De overkapping Oslo 6 XL wordt geleverd met een zijwand en een achterwand. De Oslo 6 extra Large kan optioneel worden geleverd met zwarte wanden. De terrasoverkapping van Douglas lariks hout is van absolute A-kwaliteit. Het hout hebben we laten drogen, en het is kernvrij en geschaafd.

De Oslo XL type 6 is maar liefst 990 cm breed en 430 cm diep. De totale hoogte van het tuinhuis is 272 cm.

Bij voorkeur plaatst u de 14.5 x 14.5 cm dikke palen op betonpoeren om de levensduur te verlengen. Monteer de wanden bij voorkeur op de gepatenteerde antraciete betonband van Tuindeco. Deze unieke funderingsbalk heeft op de kopse kant een mes en groef verbinding. De opstaande rand dient aan de binnenkant van de wand, dus de droge zijde, te worden gezet, vervolgens plaats u de planken van de wand hierop. De betonband is werkend 100 cm breed, 13 cm hoog en 9.5 cm dik. Zodra u aansluit op de betonpoer dient u de kopse kant af te slijpen. De daklijst is gemaakt van geschaafd 16 mm dikke planken die door middel van een mes en groef verbinding gemakkelijk in elkaar worden geschoven.

De gepotdekselde wanden zijn ook van Douglas Larikshout en hebben een werkende breedte van 17 cm. Om uw Oslo XL type 6 af te maken kunt u de aluminium daktrim recht en de aluminium daktrim hoek mee bestellen. De Tuinhoutcentrale levert de overkapping gratis bij u thuis aan, uitgezonderd zijn de Wadden eilanden. Het pakket bestaat uit een materialenlijst van het hout, bouwtekening en een schroevenset. Uiteraard leveren we het EDPM dakfolie en een ronde hemelwater afvoer mee.

Wij zijn erkend dealer van de Oslo overkappingen van Tuindeco.

Voorraad: Leverbaar 2-9 werkdagen
Merk: Nee
Keurmerk: PEFC
Basismateriaal: Douglas
RVS: Nee
Bijzonderheden: Nee

Verwante producten