Overkapping Extra Large geschaafd Douglas 678x430 cm Type: Oslo 3

TIP| Douglas overkapping Oslo 3 van Tuindeco. Bestel uw Oslo XL terrasoverkapping nu online bij de erkende dealer.
Overkapping Extra Large geschaafd Douglas 678x430 cm Type: Oslo 3

Beschikbaarheid: Leverbaar 2-9 werkdagen

Beetje meer ruimte nodig onder de overkapping? De Douglas lariks overkapping Oslo XL type 3 van Tuindeco is uitgevoerd in het trendy Douglas-hout en is maar liefst 6.78 meter breed. De diepte van de veranda is 430 cm. De binnenmaten (zonder overstek) is 640 x 348 cm. De Oslo 3 XL wordt geleverd met een 16 mm dikke gepotdekselde zijwand, achterwand en een halve zijwand met fraai Douglas hek.

U kunt kiezen of u zwarte planken wilt of onbehandelde. Het hout hebben wij laten schaven en de onderdelen zijn al op maat gezaagd. Ook is het hout gedroogd en van absolute A-kwaliteit. Wij adviseren u om de 7 staanders van 14.5 x 14.5 cm op betonpoeren te monteren om houtrot te verminderden. Monteer de wanden bij voorkeur op de gepatenteerde antraciete betonband van Tuindeco. Deze unieke funderingsbalk heeft op de kopse kant een mes en groef verbinding. De opstaande rand dient aan de binnenkant van de wand, dus de droge zijde, te worden gezet, vervolgens plaats u de planken van de wand hierop. De betonband is werkend 100 cm breed, 13 cm hoog en 9.5 cm dik. Zodra u aansluit op de betonpoer dient u de kopse kant af te slijpen.

Wij leveren de Oslo 3 gratis aan huis inclusief het EDPM dakfolie en een ronde doorvoer om het regenwater van het dak te laten lopen.Daarnaast zit er bij het bouwpakket een materiaallijst, schroeven en een bouwtekening.

Voorraad: Leverbaar 2-9 werkdagen
Merk: Nee
Keurmerk: PEFC
Basismateriaal: Douglas
RVS: Nee
Bijzonderheden: Nee

Verwante producten