Overkapping Extra Large geschaafd Douglas 1303x380 cm Type: Oslo 12

Overkapping met tuinschuur nodig? Bestel de overkapping Oslo 12 type XL nu voordelig bij de officiële Tuindeco dealer . Actie: Gratis verzending.
Overkapping Extra Large geschaafd Douglas 1303x380 cm Type: Oslo 12

Beschikbaarheid: Leverbaar 2-9 werkdagen

Bent u op zoek naar een tuinhuis met overkapping? De Oslo XL 12 heeft aan beide zijden een schuur van Douglas lariks hout. De linker schuur heeft een onbehandeld vuren raam met roedes en twee vurenhouten openslaande deuren. Deze zijn optioneel ook leverbaar in gedroogd Douglas lariks hout. De rechter opbergschuur van overkapping XL type: 12 heeft een enkele vurendeur. De gepotdekselde brede planken (werkend 17 cm) van de wanden zijn ook leverbaar in zwarte planken. De palen en daklijsten zijn geschaafd en reeds op lengte voor u afgekort.

Monteer de robuuste staanders van 14.5 x 14.5 cm bij voorkeur op betonpoeren om de levensduur van de Douglas palen te verlengen. Monteer de wanden bij voorkeur op de gepatenteerde antraciete betonband van Tuindeco. Deze unieke funderingsbalk heeft op de kopse kant een mes en groef verbinding. De opstaande rand dient aan de binnenkant van de wand, dus de droge zijde, te worden gezet, vervolgens plaats u de planken van de wand hierop. De betonband is werkend 100 cm breed, 13 cm hoog en 9.5 cm dik. Zodra u aansluit op de betonpoer dient u de kopse kant af te slijpen. De planken van de dakrand hebben we geschaafd met mes en groef zodat de planken mooi in elkaar vallen. Bestel de aluminium daktrim recht en aluminium daktrim hoek ook mee om de overkapping netjes af te werken.

Afmetingen: De Oslo XL type 12 is in totaal 13.03 meter breed en 4.3 meter diep. De breedte van de twee Douglas schuurtjes is 2.98 breed. De linker schuur is 3.48 meter diep en de rechter 3.77. De totale hoogte is 2.72 meter. (Bij de foto onderaan is ook een plattegrond toegevoegd)

Met het houtpakket wordt uiteraard voldoende EPDM dakfolie meegeleverd, een ronde hemelwater doorvoer, een materiaallijst, bouwtekening en voldoende schroeven. Tuinhoutcentrale levert de Oslo overkapping XL 12 gratis bij u aan huis in Nederland m.u.v. de Waddeneilanden.

Voorraad: Leverbaar 2-9 werkdagen
Merk: Nee
Keurmerk: PEFC
Basismateriaal: Douglas
RVS: Nee
Bijzonderheden: Nee

Verwante producten