Attentie:

Wegens de maatregelen tegen het covid-19 virus is onze showroom alleen op afspraak geopend. Let op: lever- en afhaaltijden zijn langer dan u gewend bent.

Door de enorme drukte zijn de leverings- en afhaaltijden langer dan uw van ons gewent bent. Wij nemen contact met u op wanneer u uw bestelling kunt afhalen. Als u u per iDeal betaald in de webshop, dan kunnen we alles contactloos laten verlopen.

Klik hier voor meer informatie over onze maatregelen en de levertijden.

Overkapping Extra Large geschaafd Douglas 1303x380 cm Type: Oslo 12

Overkapping met tuinschuur nodig? Bestel de overkapping Oslo 12 type XL nu voordelig bij de officiële Tuindeco dealer . Actie: Gratis verzending.
Overkapping Extra Large geschaafd Douglas 1303x380 cm Type: Oslo 12

Beschikbaarheid: Let op: aangepaste levertijden.
Meer informatie.

Bent u op zoek naar een tuinhuis met overkapping? De Oslo XL 12 heeft aan beide zijden een schuur van Douglas lariks hout. De linker schuur heeft een onbehandeld vuren raam met roedes en twee vurenhouten openslaande deuren. Deze zijn optioneel ook leverbaar in gedroogd Douglas lariks hout. De rechter opbergschuur van overkapping XL type: 12 heeft een enkele vurendeur. De gepotdekselde brede planken (werkend 17 cm) van de wanden zijn ook leverbaar in zwarte planken. De palen en daklijsten zijn geschaafd en reeds op lengte voor u afgekort.

Monteer de robuuste staanders van 14.5 x 14.5 cm bij voorkeur op betonpoeren om de levensduur van de Douglas palen te verlengen. Monteer de wanden bij voorkeur op de gepatenteerde antraciete betonband van Tuindeco. Deze unieke funderingsbalk heeft op de kopse kant een mes en groef verbinding. De opstaande rand dient aan de binnenkant van de wand, dus de droge zijde, te worden gezet, vervolgens plaats u de planken van de wand hierop. De betonband is werkend 100 cm breed, 13 cm hoog en 9.5 cm dik. Zodra u aansluit op de betonpoer dient u de kopse kant af te slijpen. De planken van de dakrand hebben we geschaafd met mes en groef zodat de planken mooi in elkaar vallen. Bestel de aluminium daktrim recht en aluminium daktrim hoek ook mee om de overkapping netjes af te werken.

Afmetingen: De Oslo XL type 12 is in totaal 13.03 meter breed en 4.3 meter diep. De breedte van de twee Douglas schuurtjes is 2.98 breed. De linker schuur is 3.48 meter diep en de rechter 3.77. De totale hoogte is 2.72 meter. (Bij de foto onderaan is ook een plattegrond toegevoegd)

Met het houtpakket wordt uiteraard voldoende EPDM dakfolie meegeleverd, een ronde hemelwater doorvoer, een materiaallijst, bouwtekening en voldoende schroeven. Tuinhoutcentrale levert de Oslo overkapping XL 12 gratis bij u aan huis in Nederland m.u.v. de Waddeneilanden.

Voorraad: Let op: aangepaste levertijden.
Meer informatie.
Merk: Nee
Keurmerk: PEFC
Basismateriaal: Douglas
RVS: Nee
Bijzonderheden: Nee

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1750   

 

Afhalen

GLS*

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€75

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€100

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1750    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten