Overkapping Extra Large geschaafd Douglas 1303x380 cm Type: Oslo 11

Gratis aan huis geleverd, Overkapping met tuinhuis Oslo XL type 11. Bestel uw douglas veranda overkapping Oslo Extra large 11 met schuur nu bij de erkende Tuindeco dealer.
Overkapping Extra Large geschaafd Douglas 1303x380 cm Type: Oslo 11

Beschikbaarheid: Leverbaar 2-9 werkdagen

De Oslo XL type 11 kenmerkt zich door de twee openslaande deuren in het tuinhuis en de twee raampjes met roedes. Deze worden standaard in onbehandeld vuren geleverd maar u kunt ook kiezen om deze uit te voeren in Douglas lariks. De royale overkapping Oslo 11 extra large is 13.03 meter breed en 430 cm diep. De totale hoogte is 2.72 meter.

Er is gebruik gemaakt van de beste kwaliteit Douglas-hout wat vervolgens gedroogd en geschaafd is. De schuur is 3.48 diep en 578 cm breed. De palen zijn maar liefst 14.5 x 14.5 cm dik en de brede daklijst is opgebouwd uit 16 mm dikke geschaafde planken met een mes en groef verbinding. Wij willen u adviseren om de palen op betonpoeren te monteren om de levensduur van de palen te verlengen. De wanden zijn opgebouwd uit brede 17 cm potdekseldelen die optioneel ook zwart geleverd kunnen worden voor een extra chique uitstraling.

De Tuinhoutcentrale levert de overkapping Oslo 11 XL zonder transportkosten bij u thuis aan, met uitzondering van de Waddeneilanden. Het pakket bestaat uit een materialenlijst, bouwtekening en een schroeven set. Uiteraard wordt er voldoende EPDM dakfolie meegeleverd. Ook zit er een ronde waterafvoer bij.

Voorraad: Leverbaar 2-9 werkdagen
Merk: Nee
Keurmerk: PEFC
Basismateriaal: Douglas
RVS: Nee
Bijzonderheden: Nee

Verwante producten