Attentie:

Wegens de maatregelen tegen het covid-19 virus is onze showroom alleen op afspraak geopend. Let op: lever- en afhaaltijden zijn langer dan u gewend bent.

Door de enorme drukte zijn de leverings- en afhaaltijden langer dan uw van ons gewent bent. Wij nemen contact met u op wanneer u uw bestelling kunt afhalen. Als u u per iDeal betaald in de webshop, dan kunnen we alles contactloos laten verlopen.

Klik hier voor meer informatie over onze maatregelen en de levertijden.

Overkapping Extra Large geschaafd Douglas 1303x380 cm Type: Oslo 11

Gratis aan huis geleverd, Overkapping met tuinhuis Oslo XL type 11. Bestel uw douglas veranda overkapping Oslo Extra large 11 met schuur nu bij de erkende Tuindeco dealer.
Overkapping Extra Large geschaafd Douglas 1303x380 cm Type: Oslo 11

Beschikbaarheid: Let op: aangepaste levertijden.
Meer informatie.

De Oslo XL type 11 kenmerkt zich door de twee openslaande deuren in het tuinhuis en de twee raampjes met roedes. Deze worden standaard in onbehandeld vuren geleverd maar u kunt ook kiezen om deze uit te voeren in Douglas lariks. De royale overkapping Oslo 11 extra large is 13.03 meter breed en 430 cm diep. De totale hoogte is 2.72 meter.

Er is gebruik gemaakt van de beste kwaliteit Douglas-hout wat vervolgens gedroogd en geschaafd is. De schuur is 3.48 diep en 578 cm breed. De palen zijn maar liefst 14.5 x 14.5 cm dik en de brede daklijst is opgebouwd uit 16 mm dikke geschaafde planken met een mes en groef verbinding. Wij willen u adviseren om de palen op betonpoeren te monteren om de levensduur van de palen te verlengen. De wanden zijn opgebouwd uit brede 17 cm potdekseldelen die optioneel ook zwart geleverd kunnen worden voor een extra chique uitstraling.

De Tuinhoutcentrale levert de overkapping Oslo 11 XL zonder transportkosten bij u thuis aan, met uitzondering van de Waddeneilanden. Het pakket bestaat uit een materialenlijst, bouwtekening en een schroeven set. Uiteraard wordt er voldoende EPDM dakfolie meegeleverd. Ook zit er een ronde waterafvoer bij.

Voorraad: Let op: aangepaste levertijden.
Meer informatie.
Merk: Nee
Keurmerk: PEFC
Basismateriaal: Douglas
RVS: Nee
Bijzonderheden: Nee

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1750   

 

Afhalen

GLS*

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€75

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€100

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1750    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten