Attentie:

Wegens de maatregelen tegen het covid-19 virus is onze showroom alleen op afspraak geopend. Let op: lever- en afhaaltijden zijn langer dan u gewend bent.

Door de enorme drukte zijn de leverings- en afhaaltijden langer dan uw van ons gewent bent. Wij nemen contact met u op wanneer u uw bestelling kunt afhalen. Als u u per iDeal betaald in de webshop, dan kunnen we alles contactloos laten verlopen.

Klik hier voor meer informatie over onze maatregelen en de levertijden.

Overkapping Douglas lariks 900 x 410 cm. Type: Nijverdal

Laagste prijs: Bestel hier uw overkapping Nijverdal. Wij verkopen het tuinhuis Nijverdal van Tuindeco nu met korting.
Overkapping Douglas lariks 900 x 410 cm. Type: Nijverdal

Beschikbaarheid: Let op: aangepaste levertijden.
Meer informatie.

Deze fraaie overkapping met schuur Nijverdal van Tuindeco is ook leverbaar met zwarte wanden. Tuinhuis Nijverdal is gemaakt van fijnbezaagd douglas lariks hout. Het verwerkte hout in de overkapping Nijverdal is vrij van kernhout, ongedroogd en kernvrij. Hierdoor kunnen er scheurtjes in het hout komen maar dit doet geen afbreuk aan de kwaliteit van het hout.

Wij leveren de deur en het raam in onbehandeld vurenhout, maar u kunt als optie ook douglas deuren en raam meebestellen. De lengte van de douglas overkapping is 9 meter lang en de diepte is 410 cm (buitenmaat 500 cm) De hoogte van het tuinhuis Nijverdal is 262 cm. De staanders zijn 15 x 15 cm. Wij adviseren u om het blanke onbehandelde hout te voorzien van een transparante beits om de kleur te behouden en het hout te beschermen tegen weersinvloeden.

Plaats bij voorkeur de staanders op betonpoeren en de wanden op betonbandjes om houtrot te voorkomen. Monteer de wanden bij voorkeur op de gepatenteerde antraciete betonband van Tuindeco. Deze unieke funderingsbalk heeft op de kopse kant een mes en groef verbinding. De opstaande rand dient van de binnenkant van de wand, dus de droge zijde, te worden gezet, vervolgens plaats u de planken van de wand hierop. De betonband is werkend 100 cm breed, 13 cm hoog en 9.5 cm dik. Zodra u aansluit op de betonpoer dient u de kopse kant af te slijpen.

Voor uw gemak hebben wij alle opties en meerprijzen op een rijtje gezet.

Voorraad: Let op: aangepaste levertijden.
Meer informatie.
Merk: Nee
Keurmerk: PEFC
Basismateriaal: Douglas
RVS: Ja
Bijzonderheden: Nee

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1750   

 

Afhalen

GLS*

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€75

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€100

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1750    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten