Overkapping Douglas lariks 900 x 410 cm. Type: Nijverdal

Laagste prijs: Bestel hier uw overkapping Nijverdal. Wij verkopen het tuinhuis Nijverdal van Tuindeco nu met korting.
Overkapping Douglas lariks 900 x 410 cm. Type: Nijverdal

Beschikbaarheid: Leverbaar 2-9 werkdagen

Deze fraaie overkapping met schuur Nijverdal van Tuindeco is ook leverbaar met zwarte wanden. Tuinhuis Nijverdal is gemaakt van fijnbezaagd douglas lariks hout. Het verwerkte hout in de overkapping Nijverdal is vrij van kernhout, ongedroogd en kernvrij. Hierdoor kunnen er scheurtjes in het hout komen maar dit doet geen afbreuk aan de kwaliteit van het hout.

Wij leveren de deur en het raam in onbehandeld vurenhout, maar u kunt als optie ook douglas deuren en raam meebestellen. De lengte van de douglas overkapping is 9 meter lang en de diepte is 410 cm (buitenmaat 500 cm) De hoogte van het tuinhuis Nijverdal is 262 cm. De staanders zijn 15 x 15 cm. Wij adviseren u om het blanke onbehandelde hout te voorzien van een transparante beits om de kleur te behouden en het hout te beschermen tegen weersinvloeden.

Plaats bij voorkeur de staanders op betonpoeren en de wanden op betonbandjes om houtrot te voorkomen. Monteer de wanden bij voorkeur op de gepatenteerde antraciete betonband van Tuindeco. Deze unieke funderingsbalk heeft op de kopse kant een mes en groef verbinding. De opstaande rand dient van de binnenkant van de wand, dus de droge zijde, te worden gezet, vervolgens plaats u de planken van de wand hierop. De betonband is werkend 100 cm breed, 13 cm hoog en 9.5 cm dik. Zodra u aansluit op de betonpoer dient u de kopse kant af te slijpen.

Voor uw gemak hebben wij alle opties en meerprijzen op een rijtje gezet.

Voorraad: Leverbaar 2-9 werkdagen
Merk: Nee
Keurmerk: PEFC
Basismateriaal: Douglas
RVS: Ja
Bijzonderheden: Nee

Verwante producten