Overkapping Douglas lariks 690 x 300 cm. Type: Holten

Laagste prijs: Bestel hier uw overkapping Holten. Wij verkopen het tuinhuis Holten van Tuindeco nu met korting.
Overkapping Douglas lariks 690 x 300 cm. Type: Holten

Beschikbaarheid: Leverbaar 2-9 werkdagen

De DHZ-overkapping Holten van Tuindeco is gemaakt van geschaafd Douglas-hout en leverbaar met zowel blanke als zwarte wanden. De Tuinhoutcentrale levert de deur, het kozijn en het raam in onbehandeld vurenhout. U kunt ook als optie kiezen voor douglas deur en kozijn. De breedte van de totale overkapping is 6 meter en de diepte is 3 meter. Wij adviseren u om de staanders op betonpoeren te plaatsen en de wanden op betonbandjes, dit in verband met het behoud van uw overkapping.

De staanders van het tuinhout Holten zijn 15 x 15 cm. Het Douglas larikshout is van absolute A-kwaliteit, geschaafd en kernvrij. Het hout is gedroogd. De hoogte van de overkapping is 262 cm (nok hoogte). Om de overkapping met schuur compleet te maken kunt u een aantal opties kiezen zoals de dakbedekking, betonnen poeren, en complete dakgootset. Sommige onderdelen moet u nog op maat te zagen. Zorg altijd voor haakse verbindingen en een egale ondergrond.

Voor uw gemak hebben wij alle opties en meerprijzen op een rijtje gezet.

Voorraad: Leverbaar 2-9 werkdagen
Merk: Nee
Keurmerk: PEFC
Basismateriaal: Douglas
RVS: Ja
Bijzonderheden: Nee

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1750   

 

Afhalen

GLS*

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€75

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€100

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1750    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten