Overkapping Douglas lariks 600 x 410 cm. Type: Raalte

Actie: Stoere overkapping Raalte van Tuindeco. Bestel uw tuinhuis Raalte van douglas nu met korting online. Gratis verzending.
Overkapping Douglas lariks 600 x 410 cm. Type: Raalte

Beschikbaarheid: Leverbaar 2-9 werkdagen

Deze overkapping Raalte is er in zowel met blanke als zwarte wanden. De tuinoverkapping van Tuindeco is gemaakt van onbehandeld en ongedroogd douglas lariks hout. Het douglas is van A-kwaliteit en kernvrij. De deuren en ramen van de overkapping Raalte tuinhuis wordt standaard geleverd met een raam en deur van onbehandeld vuren. De deuren worden geleverd met RVS cilinderslot inclusief 2 soorten voorzetroedes.

Het semi open zitgedeelte is 3 meter breed en 5 meter diep.

De staanders zijn 15 x 15 cm. De Raalte overkapping wordt als makkelijk bouwpakket aangeleverd met materialen lijst en schroeven. U dient de palen en planken wel nog zelf op lengte te zagen.

Selecteer de opties onder de productfoto bij verwante artikel. Zo kunt u ervoor kiezen om betonpoeren onder de douglas lariks palen te monteren of er Easy Roofing dakbedekking op te monteren alsmede een fraaie daktrim.

Monteer de wanden bij voorkeur op de gepatenteerde antraciete betonband van Tuindeco. Deze unieke funderingsbalk heeft op de kopse kant een mes en groef verbinding. De opstaande rand dient aan de binnenkant van de wand, dus de droge zijde, te worden gezet, vervolgens plaats u de planken van de wand hierop. De betonband is werkend 100 cm breed, 13 cm hoog en 9.5 cm dik. Zodra u aansluit op de betonpoer dient u de kopse kant af te slijpen.

Zoals gezegd kunt u de optie selecteren om de Raalte geleverd te krijgen met zwarte in plaats van onbehandelde potdekselplanken. Indien u de blanke variant kiest, adviseren wij u de planken altijd in een transparante UV werende beits te zetten om de levensduur te verlengen en de kleur te behouden. Let op, dit is een enorm populair artikel, soms is er een langere levertijd van 2 weken of meer. Informeer gerust even, we staan u graag te woord.

Tevens kunt u ook extra opties tegen een meerprijs selecteren.

Voorraad: Leverbaar 2-9 werkdagen
Merk: Nee
Keurmerk: PEFC
Basismateriaal: Douglas
RVS: Nee
Bijzonderheden: Nee

Verwante producten