Attentie langere levertijden, showroom op afspraak.

Wegens de maatregelen tegen het covid-19 virus is onze showroom vanaf 10 juli 2021 uitsluitend op afspraak te bezoeken. Aangezien wij beperkt zijn in vierkantenmeters, mogen er maximaal 4 personen aanwezig zijn voor maximaal 1 uur. Waar mogelijk zullen we buiten de afspraak houden. Online leveringen gaan gewoon door. U kunt alleen online betaalde bestellingen op afspraak afhalen, dan kunnen we alles contactloos laten verlopen. Maandag 2 augustus t/m 8 augustus 2021 zijn wij beperkt open, 9 augustus 2021 t/m 15 augustus 2021 zijn wij gesloten.

Klik hier voor meer informatie over onze maatregelen, afhaalmogelijkheden, de levertijden en verklaring van de huidige prijsstijgingen.

Overkapping Douglas lariks 600 x 300 cm. Type: Dalfsen

Populaire overkapping Dalfsen van Douglas lariks hout met plat dak 600 x 300 cm. Bestel uw overkapping Dalfsen nu online bij de erkende Tuindeco dealer.

De populaire overkapping met plat dak Dalfsen is 6 meter breed, 3 meter diep en 262 cm hoog. Tuinhuis Dalfsen van Tuindeco International biedt voldoende ruimte voor een lounge set. De ongedroogde staanders zijn 15 x 15 cm en dienen zelf nog op lengte afgekort te worden. Tevens dienen nog enkele onderdelen van het DHZ pakket op maat te worden gemaakt, maar voor de handige klusser is dit goed te doen.

De blanke douglas- of zwarte geïmpregneerd vuren gepotdekselde wanden zijn 19 cm. Wordt geleverd met materialenlijst, bouwtekening en schroeven. De overkapping Dalfsen is uit te breiden met Easy roofing (30 m2) voor het makkelijk waterdicht te maken van het dak. Dit materiaal is zelfklevend. Uiteraard kunt u ook kiezen voor het betere EPDM met bijgeleverde contactlijm (31 m2).

Plaats de overkapping Dalfsen bij voorkeur op betonpoeren met verstelbare plaat. Monteer de wanden bij voorkeur op de gepatenteerde antraciete betonband van Tuindeco. Deze unieke funderingsbalk heeft op de kopse kant een mes en groef verbinding. De opstaande rand dient aan de binnenkant van de wand, dus de droge zijde, te worden gezet, vervolgens plaats u de planken van de wand hierop. De betonband is werkend 100 cm breed, 13 cm hoog en 9.5 cm dik. Zodra u aansluit op de betonpoer dient u de kopse kant af te slijpen. 

Om overtollig dakwater te lozen adviseren wij u om de stadsdoorvoer vierkant mee te bestellen. Maak uw nieuwe houten overkapping af met een aluminium af antraciete daktrim recht (7x) en 4 aluminium daktrim hoek. Selecteer naast de afbeelding welke kleur wanden u wilt bestellen.

Let op: Selecteer naast de afbeelding welke kleur wanden u wilt bestellen, daarna kunt u kiezen voor extra opties.

Door de enorme vraag naar kapschuren, is de minimale levertijd 6 tot 8 weken.

Voorraad: Minimaal 4 tot 6 weken
Merk: Nee
Keurmerk: PEFC
Basismateriaal: Douglas
RVS: Ja
Bijzonderheden: Nee

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1750   

 

Afhalen

GLS*

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€75

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€100

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1750    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten