Overkapping Douglas lariks 500 x 370 cm. Type: Wezep

DHZ overkapping Wezep, ook leverbaar met zwarte wanden. Bestel uw tuinhuis Wezep nu online met korting.
Overkapping Douglas lariks 500 x 370 cm. Type: Wezep

Beschikbaarheid: Leverbaar 2-9 werkdagen

De DHZ overkapping Wezep van Tuindeco is gemaakt van geschaafd Douglas-hout en leverbaar met zowel blanke als zwarte wanden.

De staanders van het tuinhout Wezep zijn 15 x 15 cm en het verdiend de voorkeur deze op betonpoeren te plaatsen om de levensduur te verlengen. Monteer de wanden bij voorkeur op de gepatenteerde antraciete betonband van Tuindeco. Deze unieke funderingsbalk heeft op de kopse kant een mes en groef verbinding. De opstaande rand dient aan de binnenkant van de wand, dus de droge zijde, te worden gezet, vervolgens plaats u de planken van de wand hierop. De betonband is werkend 100 cm breed, 13 cm hoog en 9.5 cm dik. Zodra u aansluit op de betonpoer dient u de kopse kant af te slijpen.

1 zijwand is niet geheel dicht, daar wordt een douglas hekje in geplaatst. De binnenmaat inclusief de palen is 3.7 meter diep en 5 meter breed. Het Douglas larikshout is van absolute A-kwaliteit, geschaafd en kernvrij. Het hout is kunstmatig gedroogd.. U dient wel, enkele elementen nog op maat te zagen. Dit Tuinhuis is ideaal voor de ervaren klusser. De hoogte van de overkapping is 262 cm (nok hoogte). Selecteer naast de afbeelding of u zwarte of blanke wanden wilt.

Wij hebben alle opties en meerprijzen voor u op een rij gezet.

Voorraad: Leverbaar 2-9 werkdagen
Merk: Nee
Keurmerk: PEFC
Basismateriaal: Douglas
RVS: Ja
Bijzonderheden: Nee

Verwante producten