Overkapping Douglas lariks 400 x 300 cm. Type: Ommen

Goedkope overkapping Ommen van Douglas lariks hout met plat dak. Koop uw DHZ tuinhuis Ommen van Tuindeco nu voordelig online bij de officiële dealer.
Overkapping Douglas lariks 400 x 300 cm. Type: Ommen

Beschikbaarheid: Leverbaar 2-9 werkdagen

De overkapping Ommen met plat dak is een hardloper vanwege de uiterst scherpe prijs. Nieuw: nu ook met zwarte potdeksel planken leverbaar. Tuinhuis Ommen wordt als compleet bouwpakket geleverd. Het fijnbezaagde, a kwaliteit Douglas lariks hout is fijn bezaagd, dus niet geheel glad. De breedte van de houten overkapping is 4 meter en hij is 3 meter diep en heeft 3 wanden. De totale hoogte is 262 cm.

De robuuste staanders van Douglas-hout dient u zelf op lengte te korten. Tevens dienen enkele andere componenten op maat gezaagd te worden dus voor de handige klusser is dit goed te doen. Uiteraard wordt er een materiaallijst, bouwtekening en de schroeven meegeleverd. De meegeleverde schoren geven de Douglas constructie extra stevigheid. Monteer bij voorkeur de palen op de bij te bestellen betonpoeren met verstelbare plaat.

Wij adviseren u ook om de zijwanden op betonbandjes te plaatsen. Monteer de wanden bij voorkeur op de gepatenteerde antraciete betonband van Tuindeco. Deze unieke funderingsbalk heeft op de kopse kant een mes en groef verbinding. De opstaande rand dient aan de binnenkant van de wand, dus de droge zijde, te worden gezet, vervolgens plaats u de planken van de wand hierop. De betonband is werkend 100 cm breed, 13 cm hoog en 9.5 cm dik. Zodra u aansluit op de betonpoer dient u de kopse kant af te slijpen.

Let op: Naast de afbeelding kunt u de kleur van de gepotdekselde wanden selecteren.

Voor uw gemak hebben wij alle opties en meerprijzen op een rijk gezet.

Voorraad: Leverbaar 2-9 werkdagen
Merk: Nee
Keurmerk: PEFC
Basismateriaal: Douglas
RVS: Ja
Bijzonderheden: Nee

Verwante producten