Attentie:

Wegens de maatregelen tegen het covid-19 virus is onze showroom alleen op afspraak geopend. Let op: lever- en afhaaltijden zijn langer dan u gewend bent.

Door de enorme drukte zijn de leverings- en afhaaltijden langer dan uw van ons gewent bent. Wij nemen contact met u op wanneer u uw bestelling kunt afhalen. Als u u per iDeal betaald in de webshop, dan kunnen we alles contactloos laten verlopen.

Klik hier voor meer informatie over onze maatregelen en de levertijden.

Overkapping Douglas lariks 400 x 300 cm. Type: Ommen

Goedkope overkapping Ommen van Douglas lariks hout met plat dak. Koop uw DHZ tuinhuis Ommen van Tuindeco nu voordelig online bij de officiële dealer.
Overkapping Douglas lariks 400 x 300 cm. Type: Ommen

Beschikbaarheid: Let op: aangepaste levertijden.
Meer informatie.

De overkapping Ommen met plat dak is een hardloper vanwege de uiterst scherpe prijs. Nieuw: nu ook met zwarte potdeksel planken leverbaar. Tuinhuis Ommen wordt als compleet bouwpakket geleverd. Het fijnbezaagde, a kwaliteit Douglas lariks hout is fijn bezaagd, dus niet geheel glad. De breedte van de houten overkapping is 4 meter en hij is 3 meter diep en heeft 3 wanden. De totale hoogte is 262 cm.

De robuuste staanders van Douglas-hout dient u zelf op lengte te korten. Tevens dienen enkele andere componenten op maat gezaagd te worden dus voor de handige klusser is dit goed te doen. Uiteraard wordt er een materiaallijst, bouwtekening en de schroeven meegeleverd. De meegeleverde schoren geven de Douglas constructie extra stevigheid. Monteer bij voorkeur de palen op de bij te bestellen betonpoeren met verstelbare plaat.

Wij adviseren u ook om de zijwanden op betonbandjes te plaatsen. Monteer de wanden bij voorkeur op de gepatenteerde antraciete betonband van Tuindeco. Deze unieke funderingsbalk heeft op de kopse kant een mes en groef verbinding. De opstaande rand dient aan de binnenkant van de wand, dus de droge zijde, te worden gezet, vervolgens plaats u de planken van de wand hierop. De betonband is werkend 100 cm breed, 13 cm hoog en 9.5 cm dik. Zodra u aansluit op de betonpoer dient u de kopse kant af te slijpen.

Let op: Naast de afbeelding kunt u de kleur van de gepotdekselde wanden selecteren.

Voor uw gemak hebben wij alle opties en meerprijzen op een rijk gezet.

Voorraad: Let op: aangepaste levertijden.
Meer informatie.
Merk: Nee
Keurmerk: PEFC
Basismateriaal: Douglas
RVS: Ja
Bijzonderheden: Nee

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1750   

 

Afhalen

GLS*

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€75

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€100

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1750    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten