Tuinset zwart Teak. Type: Wellington

Bestel dit fraaie unieke teak houten tuinset Wellington met staal van Tuindeco hier online. Wij zijn erkend dealer en aangesloten bij Thuiswinkel.org.

Beschikbaarheid: 2-9 werkdagen

1.26499

Deze luxe tuinset Wellington bestaat uit een zwart gespoten frame met daarnaast geschaafde teak planken van 4 cm dik. De tuinset Wellington bestaat uit 2 bankjes en een tafel. De bankjes meten l120 x d40 x h48 cm en de teak tafel meet 180 x 90 cm en is 76 cm hoog.

Wij adviseren u om deze set buitenmeubels niet met de hogedruk te reinigen maar gewoon met water en zeep. Dit exclusieve teak en metaal tuinset is van het bekende merk Tuindeco. Het pakket weegt ongeveer 65 kilo. Behandel de planken regelmatig met hardhoutolie van Elephant om de mooie diepe kleur te behouden en u heeft jarenlang plezier van uw aankoop.

Gewicht: 65
Voorraad: 2-9 werkdagen
Merk: Tuindeco
Keurmerk: ILW
Basismateriaal: Hardhout
RVS: Ja
Bijzonderheden: Nee

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1950   

 

Afhalen

GLS*

Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€95

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€125

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1950    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

 Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten