Houten tuintafel 350 x 100 x 78 cm. Type: Rustiek kruispoot teak

Houten tuintafel 350 x 100 x 78 cm. Type: Rustiek kruispoot teak

Beschikbaarheid: 2-9 werkdagen

88800

De rustieke houten buitentafel met kruispoot van Tuindeco heeft een royale afmeting van 350 cm in lengte en 100 cm in breedte. De behandeling van de planken geeft de Rustieke teakhouten tuintafel een verouderde uitstraling. Door het gebruik van planken met verschillende breedtes heeft elke tafel een uniek karakter. Deze tafels worden vervaardigd van Indonesian Legal Wood, wat staat voor duurzaam geproduceerd hout.

Om de donkere kleur te behouden, is het aan te raden de houten tuintafel te behandelen met olie. Let op, de tafel wordt geleverd zonder stoelen en wordt als een eenvoudig bouwpakket aangeboden. Het pakket heeft een gewicht van 75 kilogram en de afmetingen zijn 300 x 100 x 15 cm.

Gewicht: 50
Voorraad: 2-9 werkdagen
Merk: Tuindeco
Keurmerk: ILW
Basismateriaal: teak
RVS: N.v.t.
Bijzonderheden: exclusief stoelen

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1950   

 

Afhalen

GLS*

Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€95

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€125

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1950    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

 Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€125,-

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten