Houten zandbak Grenen met bankdeksel 120 x 120 x 30 cm. Type: Buitenspelen

Houten zandbak Grenen met bankdeksel 120 x 120 x 30 cm. Type: Buitenspelen. Bestel deze nu online bij de Tuinhoutcentrale.

Beschikbaarheid: 2-9 werkdagen

7150

Deze Tuindeco houten zandbak is gemaakt van geschaafd en geimpregneerd grenenhout. De houten zandbak wordt aangeboden met twee deksels die gemakkelijk kunnen worden geplaatst als bankje zodat de kinderen erop kunnen zitten. De planken zijn 1.6 cm dik. Het gebruikte hout is afkomstig uit FSC gecertificeerde bossen. De houten zandbak met bankdeksel is 30 cm hoog en 120 x 120 cm groot.

Uiteraard wordt de houten zandbak als makkelijk in elkaar te zetten bouwpakket aangeboden inclusief alle bevestigingsmaterialen. U kunt de zandbak van hout nog in iedere gewenste kleur schilderen. Plaats om de zandbak nog rubberen tegels die wij aanbieden in de kleuren groen zwart en rood. De rubberen tegels hebben drainage sleuven onder de tegel zodat het regenwater weg kan lopen.

Gewicht: 20
Voorraad: 2-9 werkdagen
Merk: Tuindeco
Keurmerk: FSC
Basismateriaal: Hout
RVS: Nee
Bijzonderheden: Nee

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1950   

 

Afhalen

GLS*

Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€95

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€125

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1950    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

 Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.