Houten zandbak vuren 120 x 120 x 25 cm. Type: gekleurd met zitdeksel

Compleet Vuren zandbak met bonte kleuren met deksels voor in de tuin. Met dikke planken. Bestel de houten zandbak nu online.

Beschikbaarheid: 2-9 werkdagen

8500
Geheel compleet vuren zandbak met bonte kleuren ( blauw, rood, en geel) en deksels van Carpgarant. De maat is 120 x 120 cm en de hoogte is 25 cm. 1 deksel kunt om omklappen en dan dient deze als zitje. Zie foto 2. Deze behandelde zandbak is makkelijk zelf in elkaar te zetten in 2 minuten.Uiteraard gemaakt van verantwoord FSC hout. De dubbele deksel weren ook katten uit de houten zandbak. Wij geven 10 jaar garantie op het hout. Leuk te combineren met de houten kinder picknicktafel in bonte kleuren van Elephant, die ook te koop is in de webshop.
Gewicht: 13
Voorraad: 2-9 werkdagen
Merk: carpgarant
Keurmerk: FSC
Basismateriaal: Naaldhout
RVS: Ja
Bijzonderheden: Gekleurd inclusief tweedelige deksel, bouwpakket

Er zijn helaas geen handleidingen beschikbaar voor dit product.

Heeft u toch vragen? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1950   

 

Afhalen

GLS*

Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€95

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€125

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1950    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

 Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten