Kweekbak op poten met plexiglas deksel. Type: Trendline

AH moestuin actie ? Kweekbak met plexi glasdeksel voor op de moestuin large 120 x 80. Bestel snel. Op = op.

Beschikbaarheid: 2-9 werkdagen

6500
Trendy kweekbak en oppottafel op poten uit de Trendline serie is makkelijk voor op het terras, balkon of onder de overkapping van Nesling. De plexiglazen deksel zorgt ervoor dat de temperatuur in de moestuin oploopt en dat bevordert de groei van de plantjes. Tevens is de dichte kweekbak een uitkomst als u overlast heeft van katten en vogels. De Kweekbak is 96 cm hoog en 80 cm lang en de breedte is 40 cm. Onder de bak monteert u het bijgeleverde plankje op potjes en gereedschap netjes op te bergen. Uiteraard is de oppot moestuin Trendline vervaardigd van FSC hout en is geïmpregneerd, dus prima buiten te gebruiken.
Gewicht: 5
Voorraad: 2-9 werkdagen
Merk: Elephant
Keurmerk: FSC
Basismateriaal: Naaldhout
RVS: Ja
Bijzonderheden: Nee

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1950   

 

Afhalen

GLS*

Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€95

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€125

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1950    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

 Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten