Elephant houten medium werktafel geïmpregneerd 100 x 50 x 80 cm Type: Trendline medium

Robuuste en compacte werk en Trendline oppottafel voor planten en kruiden van o.a. Albert Hein. Nu in het assortiment van de Elephant dealer.

Beschikbaarheid: 2-9 werkdagen

5900

Deze stevige en medium houten moestuintje van hout is ideaal om zelf of met uw (klein-) kinderen allerhande kruiden, groenten en plantjes te kweken en op te potten. De Elephant Trendline oppottafel is 100 cm lang en 50 cm breed. Voor uw gemak is de kweektafel 80 cm hoog.

Onder de tafel is een aantal planken gemonteerd om aarde en schepjes etc op te bergen. U kunt tot wel 8 verschillende vakken vullen. De kweektafel wordt als makkelijk en compleet bouwpakket geleverd en staat in een handomdraai in elkaar. Uiteraard is de kruidentafel van FSC hout en is een aanvulling op ieder terras en balkon. Wordt zonder worteldoek geleverd.

Gewicht: 20
Voorraad: 2-9 werkdagen
Merk: Elephant
Keurmerk: FSC
Basismateriaal: Vuren
RVS: Ja
Bijzonderheden: Geimpregneerd

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1950   

 

Afhalen

GLS*

Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€95

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€125

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1950    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

 Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten