Kapschuur geschaafd Douglas 300 cm diep Type: Excellent diverse breedtes

Douglas kapschuur Excellent van CarpGarant met zowel onbehandelde als zwart gespoten achterwanden. Koop uw kapschuur overkapping u bij de erkende tuinhuis expert Tuinhoutcentrale
Kapschuur geschaafd Douglas 300 cm diep Type: Excellent diverse breedtes

Beschikbaarheid: Minimaal 4 tot 6 weken

De Excellent kapschuur overkapping van CarpGarant wordt geleverd met geschaafde Douglas palen van 14.5 x 14.5 cm. De geschaafde gordingen meten 4.5 x 12 en 14 x 14.5 cm. De doe het zelf kapschuur Excellent wordt geleverd als houtpakket en de onderdelen dient u zelf nog op maat te zagen. De doorloophoogte van de Douglas kapschuur is 225 cm en aan de achterzijde ongeveer 200 cm. 

De overkapping met puntdak heeft een totale nokhoogte van 300 cm. Optioneel kunt u de houten overkapping nog voorzien van zwart gespoten vuren rabat achter,- en zijwand, maar u kunt er ook voor kiezen om deze van Douglas Zweeds rabat te voorzien. U dient zelf nog de shingles erbij te bestellen en deze zijn er in 3 kleuren. 1 pakket dakshingles is ongeveer 3 vierkante meter. 

Wij maken graag een offerte voor u. Informeer eens naar de mogelijkheden.

Monteer bij voorkeur de Douglas staanders op betonpoeren van 17 x 17 cm met een verstelbare plaat. Wij bieden ook de dubbele openslaande Douglas deuren aan die voorzien van alle hang en sluitwerk en voorzien is van een rubberen strip om waterinloop te minimaliseren.

Voorraad: Minimaal 4 tot 6 weken
Merk: CarpGarant
Keurmerk: PEFC
Basismateriaal: Douglas
RVS: Ja
Bijzonderheden: Nee

Er zijn helaas geen handleidingen beschikbaar voor dit product.

Heeft u toch vragen? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1950   

 

Afhalen

GLS*

Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€95

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€125

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1950    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

 Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€125,-

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.