Houten kiosk 303 x 294 x 220 cm. Type: Moose

Houten kiosk Moose van Tuindeco is nu online te bestellen bij de erkende dealer.

Beschikbaarheid: 2-9 werkdagen

17150

De kiosk Moose van Tuindeco is 303 x 294 cm en is 220 cm hoog. De wanden zijn 19 mm dik en gemaakt van onbehandeld en geschaafd vuren. U dient de kiosk zelf nog te schilderen of te behandlen met een beits om het hout te beschermen. In totaal zijn er 6 luiken van 66 x 86 cm. Uiteraard zijn deze individueel te openen waardoor ze als uitgiftetafel gebruikt kunnen worden. Ook wordt er een enkele deur bijgeleverd.

Kiosk Moose wordt standaard met een funderingen een houten vloer geleverd. Uiteraard compleet met dakbedekking en alle bevestigingsmaterialen. De panelen worden als prefab onderdelen in een pakket aangeboden. Het pakket weegt 510 kilo.

Gewicht: 510
Voorraad: 2-9 werkdagen
Merk: Nee
Keurmerk: PEFC
Basismateriaal: Vuren
RVS: Nee
Bijzonderheden: Nee

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1950   

 

Afhalen

GLS*

Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€95

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€125

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1950    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

 Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten