Houten Kiosk 300 x 200 x 251 cm. Type: Rudolph

Houten kiosk kerstkraam Rudolph van Tuindeco kan ook prima als sfeerkraam en marktstal worden gebruikt. Bestel de kiosk Rudolph bij de erkende dealer met korting.
Houten Kiosk 300 x 200 x 251 cm. Type: Rudolph

Beschikbaarheid: 2-9 werkdagen

De houten kiosk Rudolph van Tuindeco is prima te gebruiken als kerstkraam, sfeerkraam of kaartverkoop huisje. De vuren kiosk wordt prefab aangeboden, de gladgeschaafde wanden (16 mm) zijn al reeds in elkaar gezet. Het onbehandelde vurenhout dient u nog wel nog te schilderen of te beitsen. De breedte van de houten kraam is 3 meter en de diepte is 2 meter met een nokhoogte van 2.51 meter. Tuinhoutcentrale heeft ook nog een diepere kiosk Claus in het assortiment.

Aan de zijkant zit een deur die 84 cm breed is en 185 cm hoog. De twee luiken kunnen worden opengeklapt. Bij de Rudolph kiosk leveren wij ook een fundering en een vloer. Om het dak waterdicht te maken leveren wij er 16.5 m2 dakleer bij. Mocht u liever voor dakshingles recht, beverstaart of hexagonaal willen, dan kunt u dit bij het bestellen aangeven.

Voorraad: 2-9 werkdagen
Merk: Nee
Keurmerk: PEFC
Basismateriaal: Onbehandeld vuren
RVS: Nee
Bijzonderheden: Nee

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1950   

 

Afhalen

GLS*

Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€95

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€125

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1950    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

 Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten