Houten Kiosk 277 x 244 x 234 cm. Type: Claus

Kiosk Claus van Tuindeco voor uw kerstkraam, luxe verkoopkraam of kaartverkoop huisje. Bestel nu de Kiosk Claus met korting online bij de Tuinhoutcentrale.
Houten Kiosk 277 x 244 x 234 cm. Type: Claus

Beschikbaarheid: 2-9 werkdagen

De houten kiosk kerstkraam Claus heeft twee luiken. Ideaal als sfeerkraam, kerstkraam of verkooppunt van kaartjes of informatie paviljoen. De onbehandelde vuren wanden van de kiosk Claus worden prefab geleverd en zijn 19mm. De afmeting van het houten huisje zijn 277 cm (b) x 244 cm (D) en de nokhoogte is 234 cm. Uiteraard leveren wij ook een deur van 85 x 185 cm met kozijn bij de luxe verkoopkraam.

De vaste ramen (enkel glas geven voldoende lichtinval. De kiosk Claus wordt ook met fundering en vloer en standaard dakleer 13 m2) geleverd. Maar u kunt optioneel ook kiezen om de houten kraam Claus te voorzien van 15 m2 Easy roofing, of EPDM (15 m2). De houten kiosk kan worden afgebroken en het volgende jaar of seizoen wederom worden neergezet. Wij adviseren u om de luxe verkoopkraam nog te beitsen of te voorzien van een verflaag om de levensduur te verlengen. Uiteraard leveren wij een materialenstaat, bouwtekening en voldoende schroeven en hang en sluitwerk mee. Bestel nu uw houten kiosk Claus bij de Thuiswinkel gecertificeerde dealer.

Voorraad: 2-9 werkdagen
Merk: Tuindeco
Keurmerk: PEFC
Basismateriaal: Geïmpregneerd grenen
RVS: Nee
Bijzonderheden: Nee

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1950   

 

Afhalen

GLS*

Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€95

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€125

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1950    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

 Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten