Wij hebben op dit moment problemen met de bevestigingsmails en contactformulieren. Wij zijn wel bereikbaar op info@tuinhoutcentrale.nl. Excuses voor het ongemak.

 

Hardhouten tuintegel 2.4 x 100 x 100 cm. Type: Almendrillo FSC

Duurzame FSC tuintegel van 100 x 100 cm van hardhout. Koop uw grote terras tegel nu online bij de Elephant exclusive dealer.

Beschikbaarheid: 2-9 werkdagen

5499

3999

Deze 1 x 1 meter hardhouten terrastegel is gemaakt van duurzaam en gecertificeerd FSC hardhout Almendrillo.

De 12 dikke bovenregels zijn op 4 onderregels geschroefd waardoor de houten tuintegel van Elephant maar liefst 2.4 cm dik is. Uiteraard zijn de planken geschroefd. Omdat er extra veel planken in de tegel zijn verwerkt zitten er slechts kleine kieren tussen de planken en is de tegel enorm sterk.De planken zijn geschaafd met een semi ribbel profiel.

Als u de tegels niet behandeld met olie zullen ze naar verloop van tijd grijs verkleuren. Tuinhoutcentrale is erkend Elephant Exclusive dealer en lid van Thuiswinkel.org.

Gewicht: 3
Voorraad: 2-9 werkdagen
Merk: Nee
Keurmerk: FSC
Basismateriaal: Hardhout
RVS: Ja
Bijzonderheden: Extra dik

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1950   

 

Afhalen

GLS*

Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€95

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€125

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1950    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

 Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten