Hardhouten tuintegel 2.4 x 100 x 100 cm. Type: Almendrillo FSC

Duurzame FSC tuintegel van 100 x 100 cm van hardhout. Koop uw grote terras tegel nu online bij de Elephant exclusive dealer.

Beschikbaarheid: 2-9 werkdagen

5499

3999

Deze hardhouten terrastegel van 1 x 1 meter is vervaardigd uit duurzaam en FSC-gecertificeerd Almendrillo hardhout, waardoor het een ecologisch verantwoorde keuze is.

Met 12 robuuste bovenregels die stevig zijn bevestigd op 4 onderregels, heeft de houten tuintegel van Elephant een indrukwekkende dikte van 2.4 cm. De planken zijn zorgvuldig geschroefd, waardoor de tegel niet alleen duurzaam is maar ook opvallend sterk. Dankzij de extra planken in de tegel zijn de kieren tussen de planken minimaal, wat de stabiliteit verhoogt. Bovendien zijn de planken geschaafd met een semi-ribbelprofiel voor een aantrekkelijke uitstraling.

Indien onbehandeld met olie, zal het hardhout na verloop van tijd een elegante grijze tint aannemen, wat bijdraagt aan de natuurlijke uitstraling van uw terras.

Tuinhoutcentrale is trots erkend Elephant Exclusive dealer en lid van Thuiswinkel.org, wat garant staat voor hoogwaardige producten en betrouwbare service.

Ontdek de tijdloze schoonheid en duurzaamheid van onze hardhouten terrastegels, en geniet van een prachtig terras dat jarenlang meegaat.

Gewicht: 3
Voorraad: 2-9 werkdagen
Merk: Nee
Keurmerk: FSC
Basismateriaal: Hardhout
RVS: Ja
Bijzonderheden: Extra dik

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1950   

 

Afhalen

GLS*

Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€95

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€125

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1950    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

 Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten