Houten kippenhok Type: Lakenvelder

Deze handig kippenhok Lakenvelder van Tuindeco is voor zien van een klapraam om eenvoudig de eiren te verzamelen. Koop deze snel en veilig bij de 5-sterren specialist.

Beschikbaarheid: 2-9 werkdagen

30000

het kippenverblijf Lakenvelder wordt inclusief binnenhok met scharnierend dak, legnest zitstok dakleer en bevestigingsmaterialen geleverd. Dit bouwpakket wordt met voorgemonteerde wanden geleverd. Het kippenhok staat op pootjes om houtrot en schimmels te minimaliseren. Het kippenhoek heeft een klapraampje met kippengaas om te ventileren en het leggedeelte van dit kippenhok heeft een klapdak zodat u makkelijk de eieren eruit kunt halen.

U kunt eventueel dit kippenhok en konijnenhok ook nog schilderen of beitsen. De maat isL163 x D90 x H140cm

Gewicht: 50
Voorraad: 2-9 werkdagen
Merk: Tuindeco
Keurmerk: Komo
Basismateriaal: Naaldhout
RVS: N.v.t.
Bijzonderheden: Nee

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1950   

 

Afhalen

GLS*

Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€95

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€125

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1950    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

 Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.